Kuruluş Osman’da Rabia Ana (Yıldız Kültür) Kimdir?

Kuruluş Osman’da Rabia Ana (Yıldız Kültür) Kimdir?
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve günün en çok seyredilen yapımı olan Kuruluş Osman’da Rabi Ana karakteri (Yıldız Kültür) kimdir? İşte detaylar!

Atv’nin bu sezon başlayan ve Bozdağ Film tarafından hayata geçirilen Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşanan olayları hikayeleştirerek anlatan dizisi Kuruluş Osman her Çarşamba ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi yayınlanmaya başladığı günden itibaren Çarşamba günlerini domine eden ve en çok setredilen dizisi konumunda. Burak Özçivit’i Osman Bey karakteriyle başrolde olduğu Kuruluş Osman birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncularla yoluna devam ederken aynı zamanda zaman zaman kadrosunu yazılan hikayeye göre de revize ediyor. Son olarak usta oyuncu Yurdaer Okur, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Tolga Akkaya ve Atilla Güzel’de diziye dahil olmuştu. Son olarak ise Kuruluş Osman’a usta oyuncu Yıldız Kültür Rabia Ana karakteriyle dahil oldu. İşte detaylar!

Rabia Ana Kuruluş Osman’da!

Atv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin ilgiyle ve heyecanla seyrettiği dönem dizisi Kuruluş Osman başarıdan başarıya koşuyor. Dizi yayınlanamaya başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde adeta rakiplerini ikiye katlarken oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Dizide yer alan karakterlerin birçoğu tarihte de yer alırken bu karakterlere biri daha katılıyor. Rabia Ana karakteriyle diziye dahil olan Yıldız Kültür 14. Bölümden itibaren Kuruluş Osman’da yer alacak. Tarihte pek çok yerde ve zamanda yer alan ve döneminin doktorları, hekimleri olan şifacılardan birini canlandıracak olan Yıldız Kültür diziye farklı bir hava katacak gibi görünüyor. Şifacı Rabia Ana’nın hikayesinin dizide kaç bölüm süreceği şimdilik bilinmiyor. Ancak seyirci tarafından sevilirse hikayede uzun soluklu olabilecek gibi görünüyor.

Yıldız Kültür (Rabia Ana) Kimdir?

14. Bölümle birlikte Kuruluş Osman’a dahil olan ve Şifacı Rabia Ana karakteriyle seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Yıldız Kültür, 31 Aralık 1944 yılında dünyaya gelmiştir. Ankara devlet Konservatuarı Yüksek bölümü mezunu olan başarılı oyuncu yıllarca pek çok tiyatro ve dizi ve filmlerde rol almıştır. Bu dizi ve filmlerin başlıcaları şunlardır. Seni Kimler Aldı, İstanbul Sokakları, Mucize, Seni Seviyorum Adamım, Kocamın Ailesi, Karadayı, Merhaba hayat, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Küçük Sırlar, Melekler Korusun, Güneşi Gördüm, Issız Adam, Adem’in Trenleri… Oyuncunun Kuruluş Osman’da nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

11-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar