Kadın’ın Bahar’ı Özge Pirinçci’nin yeni dizisi belli oldu!

Kadın’ın Bahar’ı Özge Pirinçci’nin yeni dizisi belli oldu!
Hayranları Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Pirinçci’nin yeni dizisini merak ediyor. Hasret bitti. Ekranlardan bir süre ayrı kalan Özge Pirinçci’ hangi diziyle geri döndü?

Dijital platform olan Netflix hız kesmeden yeni dizi çekmeye devam ediyor. Hakan Muhafız, Aşk 101, Atiye gibi Türk dizileriyle muadillerini geride bırakan Netflix, yeni dizi için başarılı oyuncu Özge Pirinçci ile anlaştı. Hayranları Kadın’ın Bahar’ı Özge Pirinçci’nin yeni dizisini merak ediyor. Erken final yapan dizi nedeniyle ekranlardan bir süre ayrı kalan Özge Pirinçci’nin dönüşü diziseverleri sevindirdi. Şimdi detaylar.

Kadın’ın Bahar’ı Özge Pirinçci’nin yeni dizisi belli oldu!

Fox Tv'de yayınlanan ve Reytinglerde başarılı grafik çizmesine rağmen erken final yapan Kadın dizisi diziseverleri üzmüştü. İzleyici Bahar karakterini oynayan Özge Pirinçci’nin ne zaman ekranlara döneceğini merak ediyordu. Hasret çok sürmedi ve güzel oyuncu Netflix’in yeni dizisi “Şimdiki Aklım Olsaydı” dizisinin başrol oyuncusu oldu.

Yine Netflix ve yeni dizisi!

Ottoman, Hakan Muhafız, Atiye, Aşk 101 gibi sıradışı dizileriyle dizi sektörüne taze kan olan Netflix bomba gibi bir diziye start verdi. Ay Yapım ve Ece Yörenç'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Umut Aral ve Çağan Irmak oturuyor. Oyuncu kadrosu tamamlanan Şimdiki Aklım Olsaydı  dizisinde başrolü Reyhan karakteriyle Özge Özpirinçci oynuyor. Dizide Birkan Sokullu, Burak Yamantürk, Elifcan Ongurlar, Ahmet Rıfat Şungar, Ümit Erlim, Feyyaz Yiğit ve Selçuk Borak gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Şimdiki Aklım Olsaydı ne anlatıyor?

Nadir ile 10 yıldır evli olan Reyhan hayal kırıklığı yaşayan mutsuz bir kadındır. Kocası Nadir’i ta çocukluğundan beri tanımaktadır. Üstelik çocuk sahibi olmaya hazır değilken ikiz çocukları olmuş ve evlilik hatta hayat çekilmez hale gelmiştir. Bir gece 27 Temmuz 2018 saat 20.13'de yüzyılın kanlı ay tutulması gerçekleşir. Öyle ki bu tutulma 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulmasıdır ve inanılmaz bir olay gerçekleşir. Reyhan on yıl öncesine yani Nadir'in evlenme teklif ettiği o "büyük an"a hem de şimdiki aklıyla geri döner. Bakalım 10 yıllık pişmanlıklarını yeniden yaşayacak mı yoksa karşısına çıkan bu fırsatı değerlendirebilecek midir?

Özge Özpirinçci Kimdir?

1986 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine “Cesaretin Var mı Aşka” dizisiyle adım atan Özpirinçci Kavak Yelleri dizisindeki kanser hastası Ada rolüyle tanınmaya başladı. Daha sonra Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında oynayarak hayran kitlesini artırdı. 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanan Özge Özpirinçci’ye canlitv olarak yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Rol aldığı bazı yapımlar

Anadolu Kartalları (film)

Al Yazmalım (dizi)

TRT Okul - Toplu Hayat (sunuculuk)

Kayıp (film)

Aramızda Kalsın (dizi)

Karışık Kaset (film)

Aşk Yeniden (dizi)

12-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar