Kuruluş Osman'ın Barkın Bey'i öldü

Kuruluş Osman'ın Barkın Bey'i öldü
Atv ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuruluş Osman Dizisinin yayınlanan 97. Bölümünde bir ayrılık yaşandı ve Barkın Bey diziye veda etti.

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve son sezonların en başarılı yapımlarından olan Kuruluş Osman sezon finali yaparak seyircisine kısa bir süre de olsa veda ediyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yalanılan siyasi, askeri ve ekonomik olayları ve Anadolu’nun 1250 – 1300 yılları arasındaki durumunu kurgusal olarak anlatan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yayınlandığı Çarşamba akşamlarında en yüksek reytingi alarak gün birinciliğini diğer yapımlara bırakmayan dizi de zaman zaman oyuncu ayrılıkları yaşanıyor. Dönem dizisi olan yapımda bugüne kadar pek çok oyuncu yer aldı ve senaryo gereği pek çok oyuncu da diziye veda ettiler. Diziye son veda eden isim ise dizide Barkın Bey karakterini canlandıran başarılı oyuncu Serdar Özer oldu. Diziye senaryo gereği ölerek veda eden Serdar Özer’in ayrılığı seyircide üzüntüye sebep oldu.

Barkın Bey Öldü

Atv’de Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit’in Osman bey karakteri olarak yer aldığı Kuruluş Osman Dizisinde bir ayrılık yaşandı. Dizide Barkın Bey karakterini canlandıran başarılı oyuncu Serdar Özer karakterin hikayesinin bitmesi sebebiyle diziye veda etti. 97. Bölümde diziden ölerek ayrılan Barkın Bey’in ayrılığı seyircide üzüntüye sebep oldu. Dizide Olcay Hatun’un nişanlısı olan Barkın Bey, dizide karakterinin özelliği gereği Osman Bey’e hainlik eden biri olarak gösterilmiştir. Son bölümde Barkın Bey’in hainliklerinin ortaya çıkması üzerine Osman Bey Barkın Bey’in cezasını bizzat kendi eliyle kesmiş ve Barkın Bey’in kellesini keserek cezasını vermiştir. Dizide türlü hainlikler yapan barkın Bey’in sevenleri karakterin diziden ayrılmasıyla oldukça üzülürken dizinin sezonda yeniden seyircisiyle buluşacağı ve yepyeni hikayelerle ekrana geleceği öğrenildi.

Serdar Özer Kimdir?

Kuruluş Osman’da Barkın Bey karakterine hayat veren ve 97. Bölümde ölerek diziye veda eden serdar Özer, 21 Ocak 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa soyunan Serdar Özer bunun için gerekli eğitimleri almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar

-          Hekimoğlu

-          Küçük Kadınlar

-          Ay Tutulması

-          Dedemin Dolabı

-          Emret Komutanım Yeniden adlı yapımlarda rol almıştır.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar