Disney Plus'ın Yeni Tanıtım Filmi Yayınlandı

Disney Plus'ın Yeni Tanıtım Filmi Yayınlandı
14 Haziran Salı günü yayına başlayacak olan Disney Plus merakla beklenen ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı tanıtım filmini yayınlandı.

Yayına başlamak için artık sadece iki günü kalan ve tüm Türkiye’de merakla beklenen internet yayın platformu Disney + yeni tanıtım filmini yayınlandı. Şu ana kadar yaptığı çalışmalarla sektördeki tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran Disney + özellikle anlaşmaya vardığı ünlü isimlerle adından söz ettirmeyi başardı. Birbirinden ünlü isimlerle yapılan bu reklam yüzü ve içerik anlaşmalarını bir bir hayata geçirmeye başlayan Disney + ilk olarak Kaçış dizisini seyirciyle buluşturacak. Orijinal yerli içerik kadar yabancı ve birbirinden ilginç ve başarılı yapımları da Türkiye pazarında seyirciyle buluşturacak olan Disney +’nın son yayınlandığı tanıtım filmi oldukça ilgi çekti ve beğenildi. Lasman gecesinde de ünlü şarkıcı Tarkan’la bir tanıtım gecesi düzenleyecek olan Disney + daha şimdiden hatırı sayılır bir abone kitlesine ulaşmış durumda. Tüm mecralarda yayınlanan tanıtımlarıyla herkesin dikkatini çekmeyi başaran platform yerli içeriklerin ilki olan Kaçış dizisini de ilk planda seyirciyle buluşturuyor.

Merakla Beklenen Tanıtım Yayınlandı

Bugüne kadar 20’ye yakın ünlü isimle sözleşme imzalayan, bütün büyük yapım şirketlerinin proje üreteceği ve iddialı yapımlar ve yerli içeriklerle Türkiye Pazarında 14 Haziran Salı günü yayına başlayacak olan Disney Plus’ın merakla beklenen tanıtım filmi yayınlandı. Sözleşme imzaladığı bütün ünlü isimlerin yer aldığı tanıtım filminin sloganı “herkes yerini aldı! Hazırsanız başlıyoruz” olarak belirlendi ve film bu slogan çerçevesinde hazırlandı. Oldukça ilginç bir konsept üzerine hazırlanan tanıtım filmi yayınlanır yayınlanmaz binlerce kez izlendi ve tüm yayın mecralarında gösterilmeye başlandı.

Büyük İddia ile Geliyor

14 Haziran Salı günü yayına başlayacak olan ve daha şimdiden yüzbinlerce aboneye ulaşan internet yayın platformu Disney Plus uzun ve yoğun geçen bir hazırlık sürecinin ardından yayına başlıyor. Türkiye’de ilk yerli içerik olarak Kaçış’ı yayına sokacak olan ve peşinden de Dünyayla Benim Aramda adlı romantik komediyi seyirciyle buluşturacak olan Disney Plus Türkiye pazarında hatırı sayılır bir yer edinmeyi planlıyor. Kütüphanesinde 1000’den fazla film ve 400’den fazla dizi ve belgeselle ve ayrıca yerli içeriklerle seyirci toplamaya çalışacak platform Netflix’in en büyük rakibi olarak görülüyor.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar