Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konser verdiği esnada dengesini kaybederek yere düştü! İşte son durumu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konser verdiği esnada dengesini kaybederek yere düştü! İşte son durumu
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç konser sırasında yere yığıldı. Serdar Ortaç sahnede yere düştü. İşte Serdar Ortaç'ın yere düşme anı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, verdiği konser esnasında dengesini kaybederek yere düştü. Hayranlarına korkulu anlara yaşatan şarkıcı Serdar Ortaç'ın son durumu ise merak edildi. Geçtiğimiz günlerde ödediği borçlar ile gündeme gelen Serdar Ortaç, konser sırasında yere düştü. Görevlilerin yardımı ile ayağa kalkan Serdar Ortaç, Gülben Ergen' e gönderme yapmayı da ihmal etmedi. İşte detaylar..

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konser verdiği esnada dengesini kaybederek yere düştü! İşte son durumu

Uzun zamandır Ms hastalığı ile mücadele vermeye devam eden Serdar Ortaç, son konserinde hayranları ile eğlenceli dakikalar geçirmeye devam ediyordu. Ancak dengesini kaybeden ünlü şarkıcı bir anda yere yığıldı. Etrafta ki görevliler ise ünlü şarkıcıyı yerden kaldırmak için seferber oldular. Ardından 'Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştük iki dakika ne olur yani... Ama güzel düştüm ama... Bırak ben Gülben miyim?' sözlerini kullanan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde konser verdiği esnada tansiyonu düşünce yere yığılan meslektaşı Gülben Ergen'e gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

Geçtiğimiz haftalarda bir açılışa katılarak kamera karşısına geçen ve açıklama yapan Serdar Ortaç, 'Maalesef bu yıl şarkı yapamadım, borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım' sözlerini kullanmıştı. 

Serdar Ortaç kimdir? 

16 Şubat 1970 yılında dünyaya gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, İstanbul doğumludur. İstanbul'a yer alan radyolarda birinde sunucu ve yapımcı olarak çalışmaya başlayan Serdar Ortaç, ardından Raks ile anlaşarak kendi yazdığı şarkılarını seslendirme başladı. Birbirinden başarılı albümleri bulunan Serdar Ortaç sayısız ödüle layık görülmüştür. İlk olarak Aşk İçin adlı albmünü çıkaran Serdar Ortaç, müzik dünyasına katılmış oldu. Aynı tarihte 1. Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı Ödülü'ne layık görüldü. 2014 yılında Chloe Loughnan ile dünya evine giren Serdar Ortaç, 2019 yılında boşanmıştır. 

Serdar Ortaç diskografi

Cımbız, Gıybet, Serdar Bizi Diskoya Götür, Çek Elini Kalbimden, Bana Göre Aşk, Ray, Kara Kedi, Nefes, Mesafe, Çakra, Okyanus, Bilsem ki, Gecelerin Adamı, Yaz Yağmuru, Aşk İçin

13-06-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar