Kalp Yarası'nın Şahin'i İştar Gökseven diziden ayrıldı mı?

Kalp Yarası'nın Şahin'i İştar Gökseven diziden ayrıldı mı?
Sezona iddialı oyuncularla başlayan diziye Ayşe’nin dedesi rolüyle ünlü oyuncu İştar Gökseven de dahil olmuştu. Duayen oyuncu senaryo gereği ölerek diziye veda mı ediyor?

Pazartesi akşamları atv ekranalrında yayınlanan romantik dram dizisi Kalp Yarası izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizide Ayşe'nin dedesi Şahin rolüne can veren İştar Gökseven'in diziden ayrıldığı iddiası hayranlarını meraklandırdı. Geçtiğimiz yıl diziye dahil olan ünlü oyuncu Kalp Yarası'ndan ayrıldı mı? İştar Gökseven kimdir, haberimizde. Şimdi detaylar

Kalp Yarası'nın Şahin'i İştar Gökseven diziden ayrıldı mı?

Atv ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan romantik dram dizisi Kalp Yarası dizi severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sezona iddialı oyuncularla başlayan diziye Ayşe’nin dedesi rolüyle ünlü oyuncu İştar Gökseven de ekim ayında dahil olmuştu. Otoriter bir karakter olan Şahin, torunu Ayşe’nin hayatını gizlice takip ettiren biridir ve amacı karşısına çıkarak ona hayatının şokunu yaşatmaktır. Sosyal medyayı hareketlendiren habere göre duayen oyuncunun senaryo gereği ölerek diziye veda edeceği söylentisi yayıldı. Ancak hem yapım şirketinden hem de İştar Gökseven'den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Dizinini 17 Ocak Pazartesi yayınlanacak 27. bölümün fragmanlarında da bu konuyla alakalı bir sahne geçmedi.

Kalp Yarası Yeni Bölümde Neler Olacak?

Adnan'ın ölümüyle yasa boğulan Sancakzade ailesi, Yaman ve Hande tarafından gelen sürprizle bir parça rahatlar. Adnan'ın olmayışı ve Yaman'ın dönüşü konakta tüm dengelerin değişmesine neden olmuştur. Adnan'ın ölümüyle şoka giren Ferit bir yandan toparlanmaya çalışırken,ansızın gelişen bir olay onu bambaşka sorulara götürür. Mirza'nın amacını sonunda öğrenen Hande ve Yaman, hayal kırıklığı yaşarken Ayşe ise Şahin ve geçmişin intikamını Sancakzadeler'den acı bir şekilde alacaktır.. 

İştar Gökseven kimdir?

1961 Ankara’da doğumlu oyuncu, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. uzun yıllar İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan İştar Gökseven, Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Metin karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. Gazi, Sabırsızlık Zamanı ve Şampiyon dizilerinde rol alan İştar Gökseven halen Kalp Yarası oyuncusudur.

17-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar