Kuruluş Osman’ın Oyuncu Kadrosuna İki İsim Daha Katıldı!

Kuruluş Osman’ın Oyuncu Kadrosuna İki İsim Daha Katıldı!
Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha katılırken bu isimlerin Alp'ler arasında yer alacağı öğrenildi!

Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve gününün en çok seyredilen yapımı olan ve reyting rekorları kıran dönem dizisi Kuruluş Osman her bölüm heyecanla ve merakla takip ediliyor. Burak Özçivit’in başrolünde olduğu ve Osman Bey’i canlandırdığı dizi Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşanan olayları hikayeleştirerek anlatıyor. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Mehmet Günay’ın üstlendiği dizi başarılı sahneleri ve oldukça iyi hazırlanmış kostüm ve sanatıyla dikkat çekiyor. 13. Bölümü Çarşamba akşamı ekrana gelecek dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna ilave olarak Osman bey’in Alpleri arasına girecek iki yeni oyuncu da diziye dahil oldu. Dizide Dumrul ve Ayaz karakterlerini canlandıracak oyuncuların kim olduğu haberimizde!

Osman Bey’e İki Yeni Alp Katılıyor!

Atv ekranlarında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Kuruluş Osman her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen hikayelerle ekrana geliyor. Osmanlı Devleti’nin ilk yıllarını anlatan dizi her Çarşamba reyting rekorları kırarken yapımcısını da oldukça mutlu ediyor. Burak Özçivit, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı Ürün, Özge Törer, Abdül Süsler, Ragıp savaş, Alma teziç, Ayşegül Günay gibi oyuncuların rol aldığı diziye ikiyeni oyuncu daha katıldı. Diziye katılan ve 13. Bölümle birlikte seyirciyle buluşacak olan Tolga Akkaya, Dumrul, Atilla Güzel ise Ayaz karakterini canlandıracak. Her iki karakterin de Osman bey’in yakın arkadaşları Alp’ler olarak adlandırılan grup içinde yer alacağı belirtildi. Diziye yeni katılan karakterlerin dizide de nasıl bir hikaye içinde olacakları şimdilik bilinmezken Osman Bey’in yakınlarında olacakları garanti görünüyor. Böyle olunca da seyircinin en çok sevdiği sahneler olan savaş ve at sürme sahnelerinin içinde olmaları şimdiden iki karakterin performansının merak edilmesine yol açtı.

Yeni Bölüm 4 Mart Çarşamba Akşamı!

Sezon başında başlayan ve uzun bir hazırlık dönemi geçiren Kuruluş Osman bu sezon yayınlanan maliyeti yüksek yapımlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle son bölümlerde Moğol tehlikesinin Kayı Obasında kendisini iyice hissettirmesi ve Obanın zor durumda kalması ve buna ek olarak Osman Bey’in amcası Dündar bey’in Osman bey’in arkasından işler çevirmesi son bölümlerde Osman bey’i iyice sıkıştırmıştır. Zor zamanlar geçirmesine rağmen güçlenerek yoluna devam eden Osman bey’i 13. Yeni bölümde ise büyük sürprizler beklemektedir.

02-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar