Saadet Işıl Aksoy’dan Sevenlerine Müjdeli Haber!

Saadet Işıl Aksoy’dan Sevenlerine Müjdeli Haber!
Mutlu bir evlilik yaşayan Pamir Kıraner ve Saadet Işıl Aksoy’dan sevenlerine müjdeli haber geldi. ABD’de yaşayan çiftin 22 Şubat'ta bir bebekleri dünyaya geldi. İşte ayrıntılar!

Her ne kadar ünlüler dünyasında fırtınalı aşklar yaşansa da ve çiftler kısa süreli birlikteliklerin ardından ayrılsalar da ve yine bu dünya renkli ama yalancı olsa da yinede bu dünyadan zaman zaman güzel haberler gelmiyor değil. Kimi zaman evlilikler oluyor, kimi zaman uzun süreli evlilikler kutlanıyor, kimi zaman da çocuklar dünyaya geliyor ve yuvalar daha bir şenleniyor. Pırıltılı hayatlar bir anda başka bir dünyanın, aile hayatının içinde buluyorlar kendilerini. Zor olsa da imkansız değil bu durum. Ve bu durumun güzel bir örneği geçtiğimiz günlerde yaşandı. Dizi ve filmlerin aranılan oyuncularından Saadet Işıl Aksoy ve Pamir Kıraner çiftinin nur topu gibi bir kız çocukları dünyaya geldi. Bu güzel haberi sevenleriyle paylaşan güzel oyuncu bir anda ilgi odağı haline geldi. İşte detaylar!

Marisa Gülcan Kıraner Bebek Dünyamıza Hoş Geldin!

Ünlü ve güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy ve Pamir Kıraner 2014 yılında evlenerek bir aile olmuşlardı. Çift o günden beri mutlu bir birliktelik yaşarken şimdilerde bu mutlulukları ikiye katlandı. Çiftin geçtiğimiz ayın 22’sinde bir kız çocukları dünyaya geldi. Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy bu mutlu günü tüm sevenleriyle paylaşmak için sosyal medya hesabından anne olduğunun müjdesini verdi ve “hayat ne kadar harika, sen dünyadasın” ifadeleriyle bebeğinin dünyaya geldiğini duyurdu. 22 Şubat tarihinde dünyaya gelen bebeğe Marisa Gülcan Kıraner ismi verilirken çiftin mutlulukları katlanarak devam etti. Eşi Pamir Kıraner’le birlikte ABD’de yaşayan Aksoy 36 yaşında anne oldu. Aksoy sosyal medya hesabından yeni doğan kızının akyalarının fotoğrafını paylaştı. Canlitv.com ailesi olarak biz de Marisa Gülcan bebeğe hoş geldin diyor ve nice sağlıklı ömürler temenni ediyoruz.

Saadet Işıl Aksoy Kimdir?

36 yaşında anne olan ve mutlu bir evlilik yaşayan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy 29 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitiminin ardından üniversiteyi Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlayan Aksoy, kendi mesleğini yapmayarak oyunculuk yapmaya karar vermiştir. İlk kamera deneyimini Yumurta adlı filmle yaşayan Saadet Işıl Aksoy pek çok dizi ve filmde rol almıştır. 2014 yılında evlenerek ABD’ye yerleşen Aksoy’un bu güne kadar rol aldığı pek çok yapım bulunmaktadır. Bunlar arasından başlıcaları şunlardır. Ragion di Stato, Sürgün, Sen Dünyaya Gelmeden, Nolya, Umut Üzümleri, Muhteşem Yüzyıl, Şark Oyunları, Başka Dilde Aşk, Balkan Düğünü, Aşkın Yaşı Yok, Süt, Sınıf, Yumurta, Güz Yangını, Esir Kalpler.

01-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar