O oyuncu Kuruluş Osman’da fenomen oldu!

O oyuncu Kuruluş Osman’da fenomen oldu!
Her çarşamba haftanın en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman’da replikleriyle seyircinin favorisi olan oyuncu ve canlandırdığı karakter kim?

Atv ekranında yayınlanan ve 12 bölümdür Çarşamba akşamlarına ambargo koyan Kuruluş Osman’da o oyuncu fenomen oldu. Diziseverler son haftalarda diziye katılan ve fenomen olan oyuncuyu merak ediyor. Her çarşamba haftanın en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman’da replikleriyle seyircinin favorsi olan oyuncu ve canlandırdığı karakter haberimizde. Şimdi detaylar

O oyuncu Kuruluş Osman’da fenomen oldu!

Atv’nin iddialı dizisi Kuruluş Osman 12’nci bölümüyle tüm kişilerde 14.60 reyting ve 31.74 izlenme payı alarak haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Bu başarıda senaristinden yapımcısına, oyuncusundan kameramanına görev yapan her bireyin katkısı büyük. Ancak diziye katıldığı 10. Bölümden itibaren replikleriyle fenomen olan ve performansıyla parmak ısırtan biri var ki canlitv olarak bahsetmeden geçemedik.

İşte Kuruluş Osman’ın fenomen oyuncusu!

Yapımcılığı Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği başrolünü Burak Özçivit’in yaptığı Kuruluş Osman, uluslar arası arenada gördüğü ilgiyle de Türk dizi sektörünün dünyadaki temsilcisi olmayı sürdürüyor. Her Çarşamba seyirciyi ekrana kilitleyen dizide fenomenleşen oyuncu Yurdaer Okur’dan başkası değil. Kuruluş Osman’a 10’uncu bölümde dahil olan ve uç bölgesine gelerek ortalığı birbirine katan Moğol komutanı Balgay’ı oynayan Yurdaer Okur, kısa sürede seyircinin favorisi haline geldi.

Diziseverlerin yeni favorisi: Moğol Balgay

Nökerleri ve hiç bitmeyen öfkesiyle Bitinya bölgesindeki herkesi baskı altına alan Moğol Komutan Balgay, Kayı Obası’nı da istila ederek alpleri tutsak etti. Topladığı kuvvetlerle Söğüt’e gelen ve durdurulamayan Balgay, hedefine Konstantinopolis’i koydu. Duruşu ve sarf ettiği özlü sözleriyle kısa sürede favori olmayı başaran Komutan Balgay’ın sosyal medyada sıkça paylaşılan ve adeta hit olan sözlerinden bazılarını paylaşıyoruz.

Komutan Balgay’dan Replikler!

“Güreşçiden üstün güreşçi, adamdan üstün adam vardır…”

“Denizlere kadar her karış toprağı isterim derim sana… Her kaleyi, her şehri ve nihayet Konstantiniyye’yi…”

“Ya ölüm ya itaat!”

“Bir Moğol’u masaya oturtmak demek, onu düşmanının kucağa oturtmak demektir…”

“Huysuz ata binmek ne kadar zorsa, ayaktaki misafire ikram vermek de o kadar zordur.”

“Biz ağacın dalına değil, köküne bakarız.”

“Yanlış yoldan pirinç taşırsan, dönüşte toprak taşırsın.”

“Kandan göller kemikten dağlar yaparım… Benim geçtiğim topraklarda ateş yükselir!”

“Hükmüme ses edenin dilini keser, baş kaldıranın başını koparırım!”

“Atalarımız der ki: İhtiyardan sözü dinle, pişmiş yemekten de mutlaka tat.”

“Kurtluğa heves eden köpeğe ne olur bilir misin? Diğer köpeklerin yanında infaz edilir ki ibret olsun…”

03-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar