Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun’u bakın kiminle evlendi?

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun’u bakın kiminle evlendi?
Diziseverler şok oldu. Karantina günlerini yaşadığımız bu zorlu süreçte Atv'nin sezona damga vuran dizisi Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun’u bakın kiminle evlendi?

Diziseverler şok oldu. Karantina günlerini yaşadığımız bu zorlu süreçte güzel yıldız evleniverdi. Atv'nin sezona damga vuran dizisi Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun’u bakın kiminle evlendi? Düğün salonlarının kapalı olduğu karantina gümlerinde hayranları güzel yıldızın kiminle evlendiğini çok merak ediyor Korona virüs tedbirlerine uyularak yapılan düğünde kimler ve nasıl katıldı? İşte detaylar

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun’u bakın kiminle evlendi?

Atv ekranlarında fırtına gibi esen Kuruluş Osman’ın en baskın karakterlerinden biri olan Selcan Hatun’u oynayan Didem Balçın düğün salonlarının kapalı olduğu karantina günlerinde sessiz sedasız evlenmesi magazin dünyasının birinci gündemini teşkil etti. Didem Balçın ve eşi avukat Can Aydın düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca kısa sürede ilgi odağı oldu. Corna tedbirlerine uygun motifte evlenen çift ve az sayıdaki davetliler maske taktı. Yüzlerindeki mutluluk ve maskelerle poz veren çiçeği burnundaki gelin ve damadın nikâh şahitleri ise İdil ve Mert Fırat oldu.

Karantina günlerinde korona düğünü!

Reyting şampiyonu Kuruluş Osman'da Selcan Hatun karakterini başarıyla icra eden Didem Balçın, avukat Can Aydın ile salgından kısa bir süre önce yine sade bir törenle nişanlanmışlardı. Evlilik için daha fazla beklemek istemeyen çift, Arnavutköy'deki Rustique adlı mekânda yüzleri maskeli 12 konuk önünde mutluluklarını resmiyete döktüler. Canlitv olarak bir yastıkta kocamalarını temenni ettiğimiz çifte mutluluklar diliyoruz.

Didem Balçın Kimdir?

1982 Ankara'da doğumlu güzel oyuncunun annesi eski bir mankendir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun olan Didem Balçın, ablası ile birlikte "Doda Sanat" adlı bir okul açtı. 2003 yılında "Gurbet kadını” adlı diziyle oyunculuk sektörüne adım atan Didem Balçın, son olarak Kuruluş Osman dizisinde görev yapıyor.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2005 - 2007 - Ateşin Düştüğü Yer ( Levent Kırca Tiyatrosu)

2003 - Kafkas Tebeşir Dairesi (Okul Oyunu)

2002 - Bernarda Alba'nın Evi (Okul Oyunu)

2014 - Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi)

2014 - Gulyabani (Sinema Filmi)

2012 - Göl Zamanı (Sinema Filmi)

2011 - Firar (TV Dizisi)

2010 - Çıkış Noktası (Sinema Filmi)

2011 - Farklı Desenler (TV Dizisi)

2009 - Olacak O Kadar (TV Dizisi)

2007 - Sevgili Dünürüm (Didem) (TV Dizisi)

2007 - Gurbet Yolcuları (TV Dizisi)

2006 - Gözyaşı Çetesi (TV Dizisi)

2005 - Rüzgarlı Bahçe (TV Dizisi)

2003 - Serseri Aşıklar (TV Dizisi)

2003 - Gurbet Kadını (TV Dizisi)

10-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar