Kuruluş Osman'ın Yunus Emre'si belli oldu

Kuruluş Osman'ın Yunus Emre'si belli oldu
Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon beşindi sezonuyla ekrana gelecek olan Kuruluş Osman’a Yunus emre karakteri dahil oldu.

Atv ekranlarının başarılı ve reytingi yüksek yapımlarından Kuruluş Osman beşinci sezon için hazırlıklarına ve çekimlerine devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in yaz döneminde bir sinema filminde rol alması sebebiyle sezon için çekimlere geç başlayan Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman’ın 5. Sezon ilk bölüm çekimlerinin yakında tamamlanacağı öğrenildi. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Burak Özçivit, Yıldız çağrı Atiksoy ve Özge Törer’in yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Bir dönem dizisi olan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman’ın beşinci sezonunda yer alacak yeni oyuncular arasına son olarak Gökhan Atalay dahil doldu. Dizide Yunus Emre karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncunun katılımıyla Kuruluş Osman’ın bu sezon kadrosuna katılan yeni oyuncu sayısı 8 oldu.

Yunus Emre karakteri eklendi

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen reytingi yüksek dizi Kuruluş Osman yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz’ın yer aldığı ve kanalın en çok izlenen ve Çarşamba akşamlarının da mutlak galibi olan dizinin hikayesine 5. Sezonda Yunus Emre karakteri dahil oluyor. Dizinin hikayesinde özel bir yeri olacak Yunus Emre karakterine başarılı oyuncu Gökhan Atalay’ın hayat vereceği öğrenildi. Şimdiden merakla beklenen Yunus Emre karakteri ile Gökhan Atalay’ın nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla beklenmeye başlandı.

Kuruluş Osman dizisi yeni oyuncular

Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Osmanlı Devleti’nin ilk kuruluş yıllarında yaşanılan siyasi, askeri ve ekonomik olayların anlatıldığı sevilen dizi Kuruluş Osman bu sezon beşinci sezonuyla ekrana gelecek. Dizinin yapım şirketi Bozdağ Film hikayeye göre dizinin kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni eklenen isimler arasında, Gökhan Atalay, Emre Bey, Altan Gördüm, Emre Dinler, Faruk Aran, Sevil Akı, Belgin Şimşek ve Leyla Kırşan dahil oldu. Çarşamba akşamları ekrana gelen ve yine beşinci sezonunda kendi gününde yayında olacak olan Kuruluş Osman dizisi şu sıralar yeni bölüm çekimlerini devam ettiriyor. Kuruluş Osman beşinci sezonuyla çok yakında Atv’de seyirciyle buluşacak.

12-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar