Yargı’da Eren Komiser’e Sevgili Geliyor

Yargı’da Eren Komiser’e Sevgili Geliyor
Yargı yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dizinin 3. Sezon çekimleri devam ederken hikayeye yeni isimler katılıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon ilk bölüm fragmanının yayınlanmaya başladığı Yargı yeni sezonda Kanal D’nin en iddialı yapımı olma özelliğini sürdürecek gibi görünüyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Yargı bu sezon final sezonuyla ekrana gelecek. 3. Sezonunda beş yıllık ileri bir zaman atlaması yaşayacak dizide yeni karakterler ve yeni gelişmeler için hummalı bir çalışma yürütülürken dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde genç bir savcı karakteri ve yine bir avukat karakteri dahil olmuştu. Dizinin hikayesine şimdide yeni bir karakter dahil oldu.

Eren Başkomisere Sevgili Geldi

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanırken yapım şirketi Ay Yapım da dizinin beş yıllık ileri zaman atlamasına bağlı olarak oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Diziye yeni karakterler eklemeye devam eden Ay Yapım hikayeye göre son olarak dizinin sevilen karakteri Eren Başkomiser için bir sevgiliyi oynayacak yeni bir oyuncuyla anlaşmaya vardı. Dizinin hikayesinde Dilek olarak kodlanan yeni karakter için güzel oyuncu Seda Türkmen ile anlaşmaya varıldı. Ayrıca dizide Dilek karakterinin (Seda Türkmen) ablası olarak da başarılı oyuncu Özlem Türkay ile el sıkışıldı. Çekimleri başlayan ve yakında yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Yargı’ya katılan yeni oyuncuların dizide nasıl bir hikayenin içinde yer alacakları merak edilmeye başlandı.

Kimler Katıldı?

Kanal D ekranlarının reytingi yüksek dizisi Yargı yeni yayın dönemi için son hazırlıklarını sürdürüyor. Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve Ali Bilgin’in’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak

-          Ulvi Kahyaoğlu

-          Ferit Kaya

-          Özlem Türkay ve

-          Seda Türkmen dahil oldu. Halen dizinin oyuncu kadrosunda

-          Pınar Deniz

-          Kaan Urgancıoğlu ve

-          Uğur Aslan gibi ünlü isimler yer alıyor. Yargı yeni sezonuyla çok yakında Kanal D Ekranlarında seyirciyle buluşacak.

12-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar