"Kutsal Damacana4" son üç yılın rekorunu kırdı

Ağır koşullar altında Box Office Türkiye verilerine göre 6 haftada 1 milyon kişiden fazla seyirciye ulaşarak son üç yıl içinde komedi tarzında en çok izlenen film oldu.

Komedi film sektörünün ünlü ismi Şafak Sezer’den art arda filmler gelmeye devam ediyor. "Kutsal Damacana 4" ne zaman gösterime girdi? Zorlu süreçten geçtiğimiz iu günlerde film ne kadar izlendi? Filmin sürpriz ismi Irmak Sezer kim? Kolpaçino serisinin 4. Filmi gelecek mi? Şafak Sezer ve yeni fil çalışmaları ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar...

"Kutsal Damacana4" son üç yılın rekorunu kırdı

Dünya genelinde koronavirüs pandemi dönemi ve ülkemizde 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ülkemizi çok etkiledi ve yıprattı. Bu olaylar doğrudan  sanat ve sinema sektörünü de etkilemesi kaçınılmazdı. Bu süreçte "Kutsal Damacana 4",  depremden 2 hafta önce 20 Ocak 2023 Cuma günü gösterime girdi. Bütün bu ağır koşullar altında Box Office Türkiye verilerine göre 6 haftada 1 milyon kişiden fazla seyirciye ulaşarak son üç yıl içinde komedi tarzında en çok izlenen film oldu.

Filmin konusu nasıl?

Senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı "Kutsal Damacana 4" filminde Papaz Fikret karakteriyle birbirinden ilginç maceralarına devam ettiğini belirten ünlü oyuncu Şafak sezer gerçek hayatta da seyircilerin kendisini Fikret olarak gördüğünden dolayı ilginç olayların başına geldiğini belirtti. Yanlışlıkla papazlık yoluna giren Fikret Vatikana kadar yükselmiştir. Ardından yurda kesin dönüş yapan Fikret’i bakalım hangi heyecanlı maceralar bekliyor.

"Kutsal Damacana4"te Şafak Sezer’in kızı da oynuyor

Şafak Sezer’in "Kutsal Damacana4" filminin yönetmenliğini Kamil Çetin yapıyor. Polat Yağcı’nın patronu olduğu Poll Film ‘in yapımcılığını yaptığı filmde Şafak sezer uğur getirsin diye kızı Irmak Sezer’e de rol verdi.  Başrolünde Şafak Sezer’in oynadığı filmde Ersin Korkut, Müjde Uzman, Nilgün Belgin, Erhan Yazıcıoğlu, Deniz Oral, ve Onur Büyüktopçu gibi önemli isimlerde rol alıyor.

"Kolpaçino-4" için hazırlıklar başladı

Dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Şafak Sezer diğer seri fimi Kolpaçino 4 ‘ün hazırlıklarına bailadı. "Kolpaçino-4" için kolları sıvayan ünlü oyuncu önceki günlerde filmdeki oyuncu arkadaşları Aydemir Akbaş,Ali Çatalbaş, Abidin yerebakan, Serkan Şengül ve yapımcı Polat Yağcı ile bir yemekte bir araya gelmişlerdi.

06-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar