Oyuncu Hatice irkin dünyaevine girdi

Oyuncu Hatice irkin dünyaevine girdi
Nikah şahitliğini Erdi Yaygun ile aile dostları Fatih Ünay’ın yaptığıçiftin nikah törenine oyuncu arkadaşları Zafer Öztürk ve Yeşim Çelebi de katıldı.

Oyuncu Hatice İrgin kiminle evlendi?Çiftin nikah şahitleri kimdi? Ünlü çift nerde evlendi? Hatice İrkin’in en büyük keşkesi nedir? Ünlü oyuncu kaç yaşında ajanda yazıldı? Hatice İrkin ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda…

Oyuncu Hatice irkin dünyaevine girdi

Kırık Hayatlar dizi setinde tanışan oyuncu Hatice İrkin ile yönetmen Fırat Sevin çifti İstanbul Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde dünya evine girdi. Nikah şahitliğini Erdi Yaygun ile aile dostları Fatih Ünay’ın yaptığı nikah törenine oyuncu arkadaşları Zafer Öztürk ve Yeşim Çelebi de katıldı. Dizi setinde başlayan arkadaşlığın nikah masasına uzanması yakın arkadaşlarını da çok sevindirdi.

Öğrenme bitmiyor

Hatice İrkin kendine oyunculuk serüveniyle ilgili sorulan bir soruya ; “Aslında hatırlayamayacağım kadar küçük yaşta başladı. 3 yaşındaydım ajansa yazıldığımda. Annem çok istiyormuş, bir aile dostumuzun da ısrarıyla ajansa kaydımı yaptırmışlar. Uzun yıllardır birçok farklı projede yer alma fırsatım oldu. Bu sayede birçok ustayla aynı ortamı paylaştım. Benim için en büyük tecrübe, onlardan öğrendiklerim oldu. Ama tabii burada öğrenmek bitmiyor. Her fırsat bulduğumuzda kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.”

Rol yaparken kendim gibi oluyorum

Herkes tarafından tanındığı Kırık Hayatlar dizisinden teklifin nasıl geldiğiyle alakalı olarakta ;” Pandemi öncesinde güzel bir ekiple 6 ay kadar tiyatro yaptım. Pandemi sürecinde de okulumu bitirdim ama tabii hep bir özlem vardı sahneye ve setlere. Bir kere tozunu yutunca, insan ayrı kalamıyor artık. “Kırık Hayatlar” projesi de bu özlemin dorukta olduğu bir dönemde geldi. Çok sevdiğin ve özlediğin birine ya da bir şeye kavuşmak gibiydi. Öykü karakteri de çok içime sindi. Ailesine bağlı, ablasıyla diyaloğu gayet güzel olan bir karakter. Benim de çok sevdiğim bir ablam var. O yüzden rol yaparken kendim gibi hissettiğim oluyor bazen.” dedi.

Keşke biraz daha erken doğsaydım

Hayatta keşke denilen olaylarla ilgili olarak ;” Bugüne kadar “keşke” dediğim tek şey, vefat eden sevdiğim üstatlarla aynı sahneyi paylaşamayacak olmam aslında. “Keşke biraz daha erken doğsaydım” dediğim zamanlar oldu onları kaybettiğimizde. Mesela Yıldız Kenter’le bir oyunda rol almış olmayı çok isterdim. Erken yaşta sektöre girmiş olmanın eksilerinden çok artılarını yaşadım genelde. Her girdiğim ortamda genellikle en küçük ben olduğum için bu bana ayrıca bir konfor alanı yarattı ve belki de bu sayede bire bir birçok şey öğrenme fırsatı yakaladım.”ifadelerini kullandı

05-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler