Kuzey Makedonya - Hollanda maçı canlı izle

Kuzey Makedonya - Hollanda maçı canlı izle
Kuzey Makedonya - Hollanda maçı canlı izle: Kuzey Makedonya ile Hollanda arasındaki Euro 2020 C Grubu maçını full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Kuzey Makedonya - Hollanda maçı canlı izle: Kuzey Makedonya ile Hollanda arasındaki mücadele TRT 1'den ekrana gelecek. 21 Haziran Pazartesi akşamı 19:00'da başlayacak mücadele izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Euro 2020 C Grubu'nda mücadele eden takımların gruptaki son maçını izlemek isteyen izleyiciler ekran başında olacak. Karşılaşma milyonlarca futbolsever tarafından televizyon başında takip edilecek ve reytinglerde zirvede yer alacak. Bir o kadar izleyici de mücadeleyi bilgisayar başında, online olarak izlemeyi tercih ediyor. Futbolseverler Kuzey Makedonya - Hollanda maçını internet üzerinde hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Merakla beklenen karşılaşmayı bu sayfadan izleyebilirsiniz. Kuzey Makedonya - Hollanda maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

Kuzey Makedonya - Hollanda maçı canlı izle

Kuzey Makedonya ile Hollanda arasında oynanacak Euro 2020 C Grubu mücadelesi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'den ekrana gelecek mücadele 19:00'da başlayacak ve Hollanda'nın evi olan Johan Cruyff Arena'da oynanacak. Kuzey Makedonya, tarihinde ilk kez Euro 2020'de mücadele ediyor. Grupta puan alamasa da kapasitesinin çok üzerinde sergilediği oyunla alkış topladı. Hollanda tarafında da işler beklenmediği kadar iyi gidiyor. Portakallar iki maçını da kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Kuzey Makedonya ile Hollanda arasındaki maçı yayınlayacak TRT 1 kanalının canlı yayınına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. TRT 1 canlı yayınını izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Kuzey Makedonya - Hollanda maçı ilk 11'ler

Kuzey Makedonya ilk 11: Dimitrievski, Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski, Bardhi, Ademi, Trickovski, Eljif Elmas, Trajkovski, Pandev.

Hollanda ilk 11: Stekelenburg, Dumfries, de Vrij, de Ligt, Blind, van Aanholt, de Jong, Wijnaldum, Gravenberch, Depay, Malen.

Kuzey Makedonya, grupta oynadığı ilk maçta Avusturya karşısında 3-1 mağlup oldu. Bir sonraki maçta ise rakip Ukrayna'ydı. Büyük heyecanın yaşandığı maçı Makedonlar 2-1 kaybetti. Balkan ekibi puansız olarak grubun son sırasında yer alıyor. Hollanda ise ilk maçını Ukrayna ile oynadı ve maçı 3-2 kazandı. Avusturya ile oynadığı ikinci maçı da 2-0 kazanan Hollanda, topladığı 6 puanla grup lideri konumunda bulunuyor.

21-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar