Kuzey Yıldırı 21. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldırı 21. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldırı 21. Bölüm İzle; 15 Şubat Cumartesi akşamı 21. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ın 21. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldırı: İlk Aşk 21. Bölüm İzle; Aslıhan Güner’in Yıldız’ı İsmail Demirci’nin de Kuzey’i canlandırdığı Cumartesi akşamlarının neşeli dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ın 21. Bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor. Son bölümlerde iyice heyecan ve gerilimin yükseldiği ve Kuzey ile Yıldız’ın kavuşup kavuşamayacağının hızla bir bilinmeze doğru gittiği dizide tüm gelişmeler ikilinin aleyhine işlemektedir. İkili artık kendi aralarındaki sorunları çözmüştür ancak bu sefer ailelere ve Kuzey’in bir türlü çözemediği Şule ile evliliğine takılmışlardır. Aileler önce birbirine küsmüş ardından barışmıştır ancak Kuzey’in Yıldız’ı isteme akşamında Yıldız’ın babası Yaşar Kadıoğlu Kuzey’in evliğini gerekçe göstererek Yıldız’ı vermemiştir. Cumartesi akşamlarının keyifle izlenen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk’ı tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarınca Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk her bölüm seyircisini mutlu etmeyi başarıyor. Dizi özellikle son bölümde Yıldız’ı isteme sahneleri ve peşinden gelen Kapadokya gezisinde yaşananlarla seyirciyi heyecanlandırmıştı. Yaşar Kadıoğlu’nun Yıldız’ı Kuzey’e vermemesi üzerine ikilimiz ve ardından cümbür cemaat bütün aile Kapadokya’ya geziye gitmişlerdi. Ama burda yaşanan kıskançlık ve kavgalar karakterlerimizi zor duruma sokmuş, Sefer kavga ettikleri adamların eline düşmüştü. Bakalım 21. Bölümde sorun çözülebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 20. Bölümünde Sefer Kapadokya’da kavga ettikleri mafyaların elinde kalmıştır. Kuzey Onu kurtarmak için Mafyayla hesaplaşmaya giderken yanında Naide ve Yıldız’da giderler. Ne olursa bundan sonra olur ve mafyanın başındaki adam bir anda Naide’ye aşık olur. Naide’ye güzel sözler söylerken yanında Sefer ve Kuzey’de vardır ve ikili bu durumdan hiç hoşlanmaz. Mafya’nın başının Naide onuruna verdiği müzikli yemek ise tam bir felakete dönüşür. Kuzey Mafya’nın başını fena benzetir ve Kuzey, Yıldız, Sefer ve Naide bir yere kapatılır. Buradan kurtulan ve Orduya dönen Yıldız, Naide, Sefer ve Poyraz’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Yaşar Kadıoğlu evlatlarını ve gelinini evden kovar ve evlatlıktan reddeder. Tabi ekibimiz Kuzey’in evine sığınırlar. Öbür taraftan doktor Pembe’ye romantik bir evlenme teklifinde bulunur. Kuzey’den boşanmak istemeyen Şule ise kendini Yıldız’ın karşısında bulur ve Yıldız Şule’nin boğazına sarılır. Tüm bunların yanı sıra çok daha fazlası bu akşam yayınlanacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta seyirciyi bekliyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

15-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar