Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz aşkına Kerem Bürsin ne dedi?

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz aşkına Kerem Bürsin ne dedi?
herkes Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz aşkına Kerem Bürsin ne dedi, merak ediyor. Eski aşık Kerem Bürsin'den gündemdeki birlikteliğe ilk yorum geldi.

Son zamanların bomba gündemi Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz cephesinde sular durulmuyor. Olaya bir ara Serenay Sarıkaya ile gün geçiren Kerem Bürsin de dahil oldu. 80 milyonluk Tükiye'de şimdi herkes Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz aşkına Kerem Bürsin ne dedi, merak ediyor. Eski aşık Kerem Bürsin'den gündemdeki birlikteliğe ilk yorum geldi. Şimdi detaylar

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz aşkına Kerem Bürsin ne dedi?

Olay yeni patlak verdi ancak daha önceden fitili ateşlenmişti. Her şey Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'nın ayrılmasıyla başladı. Oyunculuğunun yanısra şarkıcılığı da soyunan Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin'den ayrılır ayrılmaz Cem Yılmaz ile görülmeye başladı. Oysaki daha birkaç hafta önce Serenay'ın eski sevgilisi Kerem Bürsin ile barıştıkları iddia ediliyordu. Hatta Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı köpekli fotoğraflar barışmaya delil olarak sunulmuştu. Ancak her iki taraftan da konuyla ilgili yalanlama geldi.

Kerem Bürsin'den İlk Yorum

Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile görüntülenmesi üzerine önceleri yalanlanan bu ilişki doğrulanmış oldu. Bunun üzerine gözler eski sevgilisi kerem Bürsin'e çevrildi. Peş peşe yapılan yorumlara rağmen Kerem Bürsin sessizliğini korudu. Ancak Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi defne Samyeli'nin konuyla ilgili yorum yapması üzerine Kerem Bürsin açıklama yapmak zorunda kaldı. Bir platformda gazetecilerle bir araya gelen Kerem Bürsin Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya aşkı ile ilgili srarlı sorulardan kaçamadı. Canlitv platformu olarak Kerem Bürsin'in gazetecilere verdiği cevabı aynen paylaşıyoruz. "Ben bu konuya dahil olmak istemiyorum. Benimle alakalı bir konu yok. Herkes mutlu olsun, her şey güzel olsun."

Kerem Bursin Kimdir?

1987 İstanbul doğumlu oyuncu ilkokul ve ortaokulu İstanbul'da bitirdi. 15 yaşındayken babasının mesleği üzerine ailesiyle birlikte ABD'ye taşınıp Teksas'a yerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla Rock müzik grubu kurarak Teksas'da konserler verdi. Üniversite eğitimi için Boston'a taşınan Kerem Bürsin, Emerson College2daa oyunculuk eğitimi aldı. Los Angeles'a taşınarak oyunculuk yapan oyuncu yaz tatillerinde Türkiye'ye geliyordu. Bir Tükiye ziyeretinde Gaye Sökmen ile tanşıması onu bir anda ülke gündemine taşıdı.

Rol Aldğı Yapımlar

2006 – Rozar Man
2006 – Thursday
2007 – The Architec
2008 – Killian
2010 – Sharktopus
2010 – Kiss of Death
2013 – The Living Dead
2013 – Palace of the Damned
2013 – 2014 – Güneşi Beklerken (Tv dizisi)
2014 – Unutursam Fısılda (sinema)
2014 – Şeref Meselesi (Tv dizisi)

14-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar