O Ses Türkiye 2020 şampiyonu belli oldu! İşte kazanan yarışmacı!

O Ses Türkiye 2020 şampiyonu belli oldu! İşte kazanan yarışmacı!
Heyecan dolu ses yarışması O Ses Türkiye'de 2020'nin kazananı belli oldu. Kıyasıya bir yarışmayla tamamlanan O Ses Türkiye 2020'nin şampiyonu bakın kim oldu?

Türkiye'nin en çok sevilen ve en çok takip edilen ses yarışması O Ses Türkiye'de haftalar süren rekabetin kazananı belli oldu. Haftalardır devam eden yaraışmada halk oylamasıyla belirlenen finalist yarışmacının kim olacağı ise merakla bekleniyordu. O Ses Türkiye'de 2020 finalinde büyük bir rekabet vardı. Yarışmacılardan Uygar Erdoğan ve Alkan Dalgakıran finale kaldı. Gece boyunca süren SMS aracılığıyla yapılan halk oylamasını kazanan isim ise Seda Sayan'ın ekibinde olan Alkan Dalgakıran oldu. Tarzı ve sesiyle haftalardır istikrarlı bir duruş sergileyerek finale kalan Dalgakıran, yapılan oylama sonucunda O Ses Türkiye'de 2020 şampiyonu oldu.

O Ses Türkiye 2020'de finalistler kıyasıya yarıştı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yaptığı yarışmada final gecesi heyecan doruktaydı. Birbirinden  değerli yarışmacıların ekiplerinde bulunan yetenekli yarışmacılar haftalar boyunca kıyasıya yarıştı. Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Seda Sayan'ın ekiplerinin yarıştığı programda finale kalan yarışmacılar tek tek hünerlerini bir kez daha sergiledi. O Ses Türkiye'de 2020'de finalist olana yarışmacılar ise şöyleydi;

Hadise'nin ekibinden; Eyüp Sultan Aylar ve Biran Ceren Dörter,

Seda Sayan'ın ekibinden; Alkan Dalgakıran

Beyazıt Öztürk'ün ekibinden; Soner Kip ve Uygar Erdoğan

Murat Boz'un ekibinden; Turgut Çıngı

Şampiyon halk oylamasıyla belirlendi!

Birbirinden yetenekli yarışmacılar sahnede tüm yeteneklerini sergilerken, ünlü sanatçılardan oluşan takım liderleriyle de eğlenceli diyaloglar yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sevilen sunumuyla heyecanlı anların yaşandığı O Ses Türkiye 2020 finali, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dakgakıran ve Beyazıt Öztürk'ün takımından Uygar Erdoğan arasındaki büyük çekişmeye sahne oldu. Başarılı iki finalistin muhteşem performanslarının ardından halk oylamasına geçildi ve O Ses Türkiye 2020 şampiyonu Alkan Dalgakıran olarak belirlendi.

O Ses Türkiye 2020 şampiyonu Alkan Dalgakıran kimdir?

O Ses Türkiye 2020 şampiyonu Alkan Dalgakıran 25 yaşında ve aslen Yalovalı. Trafik adında bir müzik grubunun üyesi olan Dalgakıran Bursa'da eğitimine devam ediyor. Fiziği, tarzı ve sesiyle birçok kişinin beğenisi kazanan Dalgakıran O Ses Türkiye yarışmasında Seda Sayan'ın takımında yarıştı ve şampiyonluğu kazandı.

 

16-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar