Kuzey Yıldızı 11. Bölüm İzle

Kuzey Yıldızı 11. Bölüm İzle
Kuzey Yıldızı 11. Bölüm izle; 23 Kasım Cumartesi 11. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinin 11. Bölümünü tek parça fuul izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk 11. Bölüm izle; Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı Kuzey yıldızı: İlk Aşk 23 Kasım Cumartesi saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren her bölümü reyting rekorları kıran ve seyirci tarafından çok sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk bu akşam yayınlanan bölümde Kuzey ile Yıldız’ın 20 yıldır süren ve bir türlü nihayete ermeyen aşklarında bir dönüm noktası olacak. Eski eşi Şule’nin de gelmesiyle işlerin iyice sarpa sardığını düşünen Kuzey en sonunda büyük bir karar veriyor ve Yıldız’ı kaçırıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KUZEY YILDIZI: İLK AŞK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’nin bu sezon en başarılı Kuzey Yıldızı: İlk Aşk bu akşam 11. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin deli dolu ama delikanlı karakteri Kuzey en sonunda kendinden beklen atağı yaptı ve 20 yıldız kendini bekleyen Yıldız’ı kaçırdı. Herkesin büyük şaşkınlıkla karşıladığı olay sonrasında iki aşığın teknede Karadeniz seyahati dillere destan olaylara sahne oldu. İşte Kuzey Yıldızı son bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk 11. Bölüm Özeti!

Kuzey amacına ulaşmış ve sonunda Yıldız’ı kaçırmıştır. İki aşık nihayet gözlerden uzakta Karadeniz’in dalgalı sularında bir gemide birliktedirler. Kuzey bu sefer kesin kararlıdır. Kendisini 20 yıldır unutmayan ve sabırla bekleyen Yıldız’ı başka bir Kuzey’le tanıştıracak ve onun kalbini fethedecektir. Tüm şartlar Kuzey’in lehine gibi görünmektedir. Fakat iki aşığın kavga etmek için ve aralarına yeni duvarlar örmek için başkalarına ihtiyaçları yoktur. Nitekim öyle de olur. İkili yeniden bir kavgaya tutuşur hem de Karadeniz’in ortasında kimsenin olmadığı bir gemide.

Bu arada kaçan ve kaçırılan sadece Kuzey ile Yıldız değildir. Kadıoğulları ve Mollaoğulları’nın neredeyse tamamı birbirini kaçırmış ya da birbirine kaçmıştır. Kaçan ve kaçırılanlardan kimi mutlu sona ulaşırken kimi bedbaht talihiyle baş başa kalır. İçlerinde en azimlisi, kaçırma işini en çok ciddiye alan Pembe’dir. Doktoru için büyük bir organizasyona girişmiştir. Pembe’nin hedefini elde etmesi için hiçbir engel kalmamıştır. Kuzey ise Yıldız’la aralarındaki buzları eritmeye çalışırken öbür taraftan eski eşi Şule ile mücadeleye devam eder. Kuzey bunun için herkesi organize eder. Artık tüm kontrol ondadır. Ancak kuzey’in beklemediği ve hesap etmediği gelişmeler yaşanacaktır.

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk 11. Bölümü tek parça izlemek için ve Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’la ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için canlitv.com’u ziyaret edebilirsiniz.

23-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar