Yeni dizi Ferhat ile Şirin 1. Bölüm izleyicilerden nasıl tepkiler aldı?

Yeni dizi Ferhat ile Şirin 1. Bölüm izleyicilerden nasıl tepkiler aldı?
Yeni dizi Ferhat ile Şirin 1. Bölüm izleyicilerden nasıl tepkiler aldı? Ekranların yeni dizisi Ferhat İle Şirin, ilk bölümü beğenildi mi?

Fox Tv kanalının yepyeni dizisi Ferhat İle Şirin, oldukça iddialı bir bölüm ile televizyon dünyasına giriş yaptı. 22 Kasım Cuma akşamı ilk olarak seyircisine merhaba diyen Ferhat İle Şirin dizisi, beğenildi mi? sorusunun yanıtını sizler için cevapladık. Peki Ferhat İle Şirin reyting sonuçları nelerdir? Ferhat İle Şirin konusu ne? Ferhat İle Şirin oyuncuları kimler? Ferhat İle Şirin reytinglerde kaçıncı oldu? Ferhat İle Şirin final mi yapıyor? İşte Fox tv ekranlarının en yeni dizisi Ferhat İle Şirin ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

Cuma günü ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başlayan Ferhat İle Şirin dizisinin reyting sonuçları en çok arananlar listesinde yer almayı başardı. Yayınlanan ilk bölüm fragmanı ile hemen herkesin merak ettiği yeni dizi ile ilgili tüm merak edilenler dün akşam yanıt buldu. Peki Ferhat İle Şirin konusu ne?

Ferhat İle Şirin konusu

Televizyon dünyasının yeni dizisi Ferhat İle Şirin,Kapalı Çarşı'nın varlıklı aileleri arasında yer alan Karalı ailesinin kızları Banu Karalı'nın hikayesi. Banu, babasından ona kalan tüm mirası üstlenir ve sorumluluğu altına alır. Babasından kalan köşkü onarması için Ferhat ile görüşen Banu, hayatının baştan uca değişeceğinden habersizdir. Ferhat her iki kadını da kendine aşık edince, Banu ile Şirin'in aralarını bozulur ve sorunlar yaşanmasına neden olacaktır.

 

Ferhat İle Şirin kadrosu

03 Medya öncülüğünde ekranlara getirilen Ferhat İle Şirin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin otururken, senaryosunda ise Savaş Korkmaz yer almaktadır. Ferhat İle Şirin oyuncu kadrosunda ise Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Şehsuvar Aktaş, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Emel Çölgeçen, Gamze Yarka, Alican Barlas, Nihan Gür, Mehmet Turan ve Ali Bahadır Bahar gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Ferhat İle Şirin reyting sonuçları

İlk olarak 22 Kasım Cuma akşamı yayınlanmaya başlayan Ferhat İle Şirin, reyting sonuçlarına göre Totalde 4.54, Ab de ise 5.59 puan alarak ilk haftayı başarıyla tamamlamış oldu. Totalde 3. sırada yer alan Ferhat İle Şirin, Ab grubunda ise 8. sırada yer aldı.

24-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar