Kuzey Yıldızı 12. Bölüm İzle

Kuzey Yıldızı 12. Bölüm İzle
Kuzey Yıldızı 12. bölüm izle; 30 Kasım Cumartesi günü Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin son bölümünü tek parça izleyin.

Kuzey Yıldızı 12. bölüm izle; Show TV'nin başarılı dizisi Kuzey Yıldızı 30 Kasım Cumartesi yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Kuzey'in Yıldız'ı tekrar kazanabilmek için verdiği mücadele ekranlara gelmişti. Yıldız'ı tekrar kazanabilmek için çabalamaya devam eden Kuzey, bu hafta amacına ulaşabilecek mi? Kuzey Yıldızı son bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir, dizide bu hafta olacakları öğrenebilmek için yazının devamını okuyabilirsiniz.

KUZEY YILDIZI: İLK AŞK İZLE

Cumartesi gününün en çok izlenen dizisi Kuzey Yıldızı ilk aşk yeni bölümüyle ekrana geldi. Diziyi kaçıranlar ve yeni bölümü tekrar izlemek isteyenler diziyi izleyebilmek için 'Kuzey Yıldızı izle' araması yapıyorlar. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne ulaşmak için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir veya Show TV'nin resmi internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

KUZEY YILDIZI'NDA GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Kuzey amacına ulaşmış ve sonunda Yıldız’ı kaçırmıştır. İki aşık nihayet gözlerden uzakta Karadeniz’in dalgalı sularında bir gemide birliktedirler. Kuzey bu sefer kesin kararlıdır. Kendisini 20 yıldır unutmayan ve sabırla bekleyen Yıldız’ı başka bir Kuzey’le tanıştıracak ve onun kalbini fethedecektir. Tüm şartlar Kuzey’in lehine gibi görünmektedir. Fakat iki aşığın kavga etmek için ve aralarına yeni duvarlar örmek için başkalarına ihtiyaçları yoktur. Nitekim öyle de olur. İkili yeniden bir kavgaya tutuşur hem de Karadeniz’in ortasında kimsenin olmadığı bir gemide.

Bu arada kaçan ve kaçırılan sadece Kuzey ile Yıldız değildir. Kadıoğulları ve Mollaoğulları’nın neredeyse tamamı birbirini kaçırmış ya da birbirine kaçmıştır. Kaçan ve kaçırılanlardan kimi mutlu sona ulaşırken kimi bedbaht talihiyle baş başa kalır. İçlerinde en azimlisi, kaçırma işini en çok ciddiye alan Pembe’dir. Doktoru için büyük bir organizasyona girişmiştir. Pembe’nin hedefini elde etmesi için hiçbir engel kalmamıştır. Kuzey ise Yıldız’la aralarındaki buzları eritmeye çalışırken öbür taraftan eski eşi Şule ile mücadeleye devam eder. Kuzey bunun için herkesi organize eder. Artık tüm kontrol ondadır. Ancak kuzey’in beklemediği ve hesap etmediği gelişmeler yaşanacaktır.

30-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar