Kuzey Yıldızı 17. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 17. bölüm izle
Kuzey Yıldızı 17. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisi 17. ve yeni bölümüyle ekrana gelecek. İzlemek için makaleye göz atın.

Kuzey Yıldızı 17. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisi bu akşam 20:00'da yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Süreç Film etiketiyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisinin başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci yer alıyor. Kuzey Yıldızı izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını büyük bir merakla bekliyor. Yaz aylarında ekrana gelmeye başlayan Kuzey Yıldızı dizisi son dönemde çokça görmeye başladığımız Karadeniz dizilerinden yalnızca bir tanesi. Kuzey Yıldızı dizisi yeni bölümüyle pek çok dizi severi ekran karşısına çekecek. Bir o kadar izleyici de diziyi internet üzerinden takip edecek. Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünü izlemek için yapmanız gereken tek şey aşağıda yer alan bağlantıya tıklamak. Böylece Kuzey Yıldızı dizisinin 17. ve  yeni bölümünü izleyebilirsiniz. İyi Seyirler...

Kuzey Yıldızı izle

Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kuzey, Yıldız ve Çetin'i birlikte görür. İkiliyi birlikte görmesinin ardından başından aşağı kaynar sular dökülür. Ne yapacağını bilemez. İkisini bu şekilde görmesinin mantıklı bir açıklama bulamaz. Dolayısıyla kendi kendine çıldırır. Ancak Yıldız suskunluğunu koruyacak ve aslında neyin peşinde olduğunu asla ve asla Kuzey'e söylemeyecektir. Kuzey ve Yıldız arasındaki bu dikleşmenin bir sonu olmayacak gibidir. Ancak iki taraf da inat etmeyi bırakmayacak ve birbiriyle uğraşmaya devam edecektir. Bu işin sonunun nasıl olacağı ise belli değildir.

Kuzey Yıldızı dizisi oyuncu kadrosu ve teknik ekibi

Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Hüseyin Soysalan, Özgün Karaman, Gizem Güneş, Burak Can, Berfin Nilsu Aktaş, Ecem Çalhan, Ferda Kaynar, Merve Şen, Mert Yavuzcan, Yasemin Hadivent, Şükrü Üçüncü, Meltem Tüzüner, İnan Yılmaz, Emrah Özdilek ve Can Kızıltuğ yer alıyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmenliğini ve senaristliğini Ersoy Güler üstleniyor. 

Kuzey Yıldızı dizisi her Cumartesi akşamı 20:00'da Show TV'den ekrana geliyor. Kuzey Yıldızı dizisi bu akşam 17. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

18-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar