Kuzey Yıldızı 18. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 18. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı: İlk Aşk 18. Bölüm İzle; 25 Ocak Cumartesi 18. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinin 18.Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm İzle; Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 25 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı başladığı günden itibaren seyircinin en çok seyrettiği diziler arasına girmeyi başarmış durumda. 20 yıllık bir aşkın hikayesini romantik komedi türünde ela alan ve kendi tarzını oluşturmayı başaran dizi seyirciyi hem güldürüyor hem de aşkın ne kadar değerli olduğunu anlatıyor. Kuzey ve Yıldız arasında yaşanan birbirinden komik ve romantik durumların seyircinin beğenisine sunulduğu dizi son bölümlerde seyircinin daha heyecanla takip ettiği bir yapıya dönüştü. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın son bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Show Tv’nin bu sezon başında başlayan ve Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Kuzey Yıldızı bu akşam 18. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümlerinde kahramanlarımız Yıldız ve Kuzey arasında birbirinin sevgisini test etme hikayesi son bölümde iyice dozunu kaçıran bir noktaya ulaştı. Kuzey Yıldız’ın sevgisini test etmek için onun üzerine fazlasıyla giderken Yıldız’da Kuzey’in her isteğini yapmaya başladı. Hatta abisi Sefer’in her şeyi olan ve onlarsız yaşayamayacağı bıyıklarını bile gizlice kesmeyi göze aldı. Ancak Kuzey bununla yetinmedi ve Yıldız’ın bölüm sonunda düşerek beyin kanamsı geçirmesine sebep olan isteğini açıkladı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm Özeti!

Yıldız 17. Bölümün finalinde Kuzey’in sakladığı yüzüğü alabilmek için uzanamayacağı bir yere çıkar anacak burda ayağının kaymasıyla kendini yerde bulur ve beyin kanamsı geçirir. Kuzey Yıldız’ı bulduğunda Yıldız kendinde değildir. Yıldız hemen hastaneye kaldırılır ancak durumu kötüdür. Kuzey yaptığının pişmanlığı altında ezilirken Yıldız’ın tüm ailesi Kuzey’e karşı birleşmiştir. Kuzey ise vicdanıyla baş başadır. Ancak Yıldız kendine gelirse kendini affedebilecektir ama Yıldız her an daha da kötüye gider. Yıldız komaya girmiştir. Yaşama tutunma savaşı veren Yıldız bu savaşı kazanabilecek midir? Kuzey Yıldız’a olan aşkını onun gözlerinin içine bakarak itiraf edebilecek midir? Çiftimiz sonunda mutlu sona ulaşabilecek midir? Kuzey kendisini aldatan eşi Şule’den ayrılabilecek midir? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam yayınlanacak 18. Bölümde cevap buluyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 18. Bölümünü tek parça ful izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olabilmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

25-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar