RTÜK ceza kesmedi tebrik etti! RTÜK hangi diziye teşekkür mektubu gönderdi?

RTÜK ceza kesmedi tebrik etti! RTÜK hangi diziye teşekkür mektubu gönderdi?
Cezalarıyla gündeme gelen RTÜK, ilk defa ceza kesmedi. Hatta teşekkür mektubu gönderdi. Seyirci merak etti, RTÜK hangi diziye ceza kesmedi ve teşekkür mektubu gönderdi?

Her zaman uyarı ve cezalarıyla gündeme gelen RTÜK, ilk defa ceza kesmedi. Hatta teşekkür mektubu bile gönderdi. Seyirci merak etti, RTÜK hangi diziye ceza kesmedi ve teşekkür mektubu göndererek tebrik etti. İlk defa farklı bir uygulamaya imza atan RTÜk neden bir diziye teşekkü mektubu gönderdi ve neden teşekkür etti? Şimdi detaylar

RTÜK ceza kesmedi tebrik etti! RTÜK hangi diziye teşekkür mektubu gönderdi?

TRT 1'in cumartesi günlerine damga vuran dizisi Kalk Gidelim, başarılarına bir yenisini ekledi. Güldürürken düşündüren  konusu, hayatın içinden sımsıcak hikayesi, usta oyuncu kadrosuyla dizi sektörüne farklı bir soluk getiren Kalk Gidelim dizisine RTÜK’ten teşekkür mektubu geldi. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu’dan aldığımız habere göre RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TRT 1'de yayınlanan 'Kalk Gedelim' adlı televizyon dizisinin yapımcısı Eyüp Üstün'e teşekkür mektubu göndererek tebrik eyledi.

RTÜK'ten 'Kalk Gidelim' Dizisine Teşekkür

Seyircilerin şikayetlerine ve izleme raporlarına göre dizileri uyaran veya ceza yağdıran Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) TRT 1 dizisi ‘Kalk Gidelim’e teşekkür mektubu gönderdi. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in projenin yapımcısı Eyüp Üstün’e gönderdiği mektubu yayınladı. Canlitv platformu olarak bu güzel haberi aynen yayınlıyoruz.

Ali Eyüboğlu'nun yazısı:

“Devlet televizyonumuzda yayınlanan ‘Kalk Gidelim’ isimli yapımınız keyifle takip edilen, nadide bir aile dizisidir. Malumunuz, aileye değer veren, yücelten yapımların artırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sizi ve firmanızı, aile hassasiyetini gözeterek ekrana taşıdığınız bu diziden dolayı RTÜK olarak takdir ediyoruz. Aile ve çocuk dostu yapımları destekleme kararımızı alırken ‘Kalk Gidelim’ benzeri dizileri hayal etmiştik. Daha destek projemizi devreye almadan sizlerin gönüllü olarak böyle bir yapımı izleyicinin beğenisine sunmasından dolayı zat-ı alinizi tebrik ediyorum. Milli ve manevi değerlerimizi korumak adına ortaya koyduğunuz konular, seçtiğiniz karakterler ve sergilediğiniz sahneler bizlere ‘İşte budur’ dedirtmeyi başardı. Aile ve toplumsal değerler konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.”

Canlitv dijital platformu olarak biz de örnek konu ve hikayesiyle aile yapımızı koruyan Kalk Gidelim dizisine ve yayınladığı programlarla diğer kanallara örnek olan TRT’ye en içten duygularla teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Kalk Gidelim Konusu Nedir?

Mustafa Ali, yavuklusunu terk edip İstanbul’a gelmiş ve zengin olmuştur. Ailesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen sosyetik Nurcan ile evlenen Mustafa Ali, ailesini ve köyünü yıllarca ziyaret etmemiştir. Yıllar sonra iflas bayrağını çeken Mustafa Ali,  lüks düşkünü ailesini tatile gitme bahanesiyle köye getirir. Baba Hacı Hüseyin, vefasız oğlunun köye dönüşüne sevinse de işleri yürüten kardeşi Seyfettin bu durumdan hoşnut kalmaz. İflas haberi çiftliğe gelince gerçek ortaya çıkar ve Mustafa Ali’nin ailesi köyde yaşayacaklarını öğrenirler. Mustafa Ali’nin terk ettiği yavuklusu Meryem şimdi köyün Hanım ağasıdır ve Mustafa Ali’nin intikam alacaktır. Kalk Gidelim dizisi her cumartesi  akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında. Keyifli seyirler

24-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar