Yeni Hayat Dizisinin Başrolü Belli Oldu Güzel Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor

Yeni Hayat Dizisinin Başrolü Belli Oldu Güzel Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor
Güzel oyuncu Yeni Hayat dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Başrol oyuncuları belli olan Yeni Hayat dizisi şubat ayında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak

Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Yeni Hayat dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Bu yılın iddialı dizisi olmaya aday Yeni Hayat Dizisinin başrolü belli oldu ve 9 aydır hiçbir projede görev almayan Melis Aslı Pamuk, ekranlara geri döndü. Başrol oyuncuları belli olan Yeni Hayat dizisi önümüzdeki şubat ayında perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Yeni Hayat Dizisinin Başrolü Belli Oldu Güzel Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları güçlü rakiplerle mücadele edecek Yeni Hayat dizisinin başrol oyuncuları nihayet belli oldu.  Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova gibi reyting şampiyonu dizlerle kıyasıya bir mücaleye girecek olan Yeni Hayat dizisinin başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu olacak. Çarpışma dizisinden sonra 9 aydır ortalıkta gözükmeyen güzel oyuncu Yeni Hayat dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Yeni Hayat Dizisi Konusu

Cem Özduru ve Başak Soysal’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yeni Hayat dizisinin yapımcılığını Karga Seven Pictures’ten Ömer Özgüner ile Ümmü Burhan üstlendi. Elif Usman’ın yazacağı dizinin konusu bordo bereli olarak çalışan ancak çok sevdiği mesleğini bırakmak zorunda kalan eski bir askerin sivil hayattaki yeni görevi işlenecek. Eski bir bordo bereli olan Adem’in sivil hayattaki yeni görevi ünlü bir iş adamını korumaktır. Emekli olan Adem, iş adamı tarafından koruma olarak seçildiğinde olaylar öyle bir gelişecektir ki yeteneği ve zekasını konuşturmak zorunda kalacak. Konsept olarak Holiwood tarzı bir dizi olacak olan Yeni Hayat dizisi bir güvenlik görevlisinin hayata bakışını ve başından geçen olayları irdeleyecek.  

Melisa Aslı Pamuk (Yasemin)

Çarpışma dizisindeki Cemre karakteriyle yıldızlaşan Melisa Aslı Pamuk, Yeni Hayat dizisinde kadın başrol Yasemin karakteri ile yer alacak. 1991 Hollanda doğumlu güzel oyuncu 2011 Miss Turkey birincisidir. Kara Sevda dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Melisa, özellikle Kurt Seyit ve Şura dizisiyle yıldızı parladı.

Serkan Çayoğlu (Adem)

Aksiyon ve askerlik dizilerinin yetenekli ismi Serkan Çayoğlu Yeni Hayat dizisinde eski bordo bereli Adem’i oynayacak. 1987 Almanya doğumlu oyuncu ekonomi eğitimi alsa da gönlünün sesini dinleyerek mankenliği seçti. Bir süre manken olarak görev yapan başarılı oyuncu, özel oyunculuk dersleri aldığı Dolunay Soysert tarafından Kuzey Güney dizisinde oynatıldı. Bu dizideki başarısından sonra İtalya’ya kadar uzanarak Kiraz Mevsimi dizisinde rol kaptı. Börü filmiyle aksiyoner tarafı keşfedilen Serkan Çayoğlu, Halka dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Yeni Hayat dizisinde başarılı ve güçlü bir baba olarak yer alacak Adem, kızı için büyük bir savaşa girecektir. Canlitv olarak başrol oyuncularına Yeni Hayat dizisinde başarılar diliyoruz.

26-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar