Kuzey Yıldızı 20. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı 20. Bölüm izle
Kuzey Yıldızı 20. Bölüm izle; Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı 20. bölümüyle ekrana geldi. Bölümü tek parça ve full olarak izle.

Kuzey Yıldızı 20. Bölüm izle; 8 Şubat Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında Kuzey Yıldızı vardı. Adını sevilen diziler arasına yazdırmayı başaran Kuzey Yıldızı'nın yeni bölümünü izlemek ya da yeni bölümde hangi olayların yaşandığına merak ediyorsanız, yazıyı okumaya devam edin.Y

Kuzey Yıldızı 20. bölüm tek parça ve full izle!

Cumartesi akşamları Show TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Kuzey Yıldızı, komedi türünde olup ayrıca romantizm ve dram ögeleri içeren bölümleriyle de izleyicisinin dikkatini çekmişe benziyor. Sevilen dizinin her bölümü ilgiyle izleniyor ve çok konuşuluyor. Yeni bölümde de izleyicinin ilgisini çeken pek çok an bulunuyor. Siz de bu çok beğenilen dizinin 8 Şubat Cumartesi akşamı ekrana gelen 20. bölümünü izlemek istiyorsanız doğru adrese geldiniz. Yazının devamında gördüğünüz bağlantıya tıklayarak Kuzey Yıldızı dizisinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bölümün detayları da yazının devamında bulunuyor.

Kuzey Yıldızı 20. bölüm özet

Kuzey ve Yıldız birbirlerine olan aşklarını tazelerler ancak uzun bir aradan sonra yeniden başlayan birliktelikleri henüz aileleri tarafından onaylanmamıştır. Kuzey'in bu durumu sonlandırmak için atacağı adımla birlikte Kuzey ve Yıldız'ın birlikteliği resmiyet kazanacaktır. Önlerinde, aşklarını sınayacak pek çok engel olsa da iki aşık hepsini, birbirlerine olan sevgisiyle aşmayı başaracaktır. Kuzey, ailesini de yanına alarak ilk aşkı Yıldız'ı istemeye gider. Kuzey de Yıldız da bu durum karşısında büyük heyecan duymaktadır. Kuzey'in fedakar kızı babasından bir istekte bulunur. Kuzey, bu istek karşısında yeni bir formül düşünür. Bu formül sayesinde herkes mutlu olacak, kimse üzülmeyecektir. Ayrıca iki aşık hayalini kurdukları tatile çıkarlar. Tatilde başlarına ummadıkları ve istemedikleri şeyler gelir.

Kuzey Yıldızı dizisi oyuncu kadrosu ve teknik ekibi

Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Hüseyin Soysalan, Özgün Karaman, Gizem Güneş, Burak Can, Berfin Nilsu Aktaş, Ecem Çalhan, Ferda Kaynar, Merve Şen, Mert Yavuzcan, Yasemin Hadivent, Şükrü Üçüncü, Meltem Tüzüner, İnan Yılmaz, Emrah Özdilek ve Can Kızıltuğ yer alıyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmenliğini ve senaristliğini Ersoy Güler üstleniyor. 

08-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar