Kuzey Yıldızı 26. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 26. bölüm izle!
Kuzey Yıldızı 26. bölüm izle! Show TV'nin Cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Kuzey Yıldızı'nın 26. bölümü ile bu akşam sizlerle.

Kuzey Yıldızı 26. bölüm izle! Show TV'nin Süreç Film imzası taşıyan yapımı Kuzey Yıldızı son bölüm, tek parça olarak yayında. 21 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümü izlemek isteyen dizi severler, bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Kuzey Yıldızı 26. bölüm izlemek için tüm detaylara haberin devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 26. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın;

Kuzey Yıldızı 26. Bölümde Neler Olacak?

Kuzey Yıldızı 26. bölüm izle! Kuzey Yıldızı, Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen, Ecem Çalhan ve Burak Can'dan oluşan oyuncu kadrosuyla her Cumartesi akşamı Show TV'den ekrana geliyor. Sevilen dizinin son olarak 26. bölümü ekrana geldi. 26. bölüm televizyonda yayınlanmasının ardından Show TV resmi internet sitesi ve puhu TV'de yayınlandı. Bu adreslerden ilgili bölümü HD kalitede izleyebilme imkanına sahipsiniz. Hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak Kuzey Yıldızı'nın 26. bölümüne izlemeye başlayabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Kuzey Yıldız ile arasındaki tğm buzları erittiğini düşünürken artık Yıldız'ın kendisine eskisi gibi güvenmediğini anlar. Buna karşılık Kuzey Yıldız'a kendini affettirmek için elinden geleni yapacaktır. Dizinin bu akşam ki bölümünde ise, Yıldız Kuzeyi kendinden soğutmayı planlar. Bunun için çabalarken hesaba katmadığı birşey olur. Neredeyse Kuzey canından olacaktır. Kuzey'i kurtarmak için çabalarken onun söylediği şey gerçek olmak üzeredir. Kuzey'indediği gibi ölümü Yıldız'ın elinden mi olacaktır? 

Kuzey Yıldız'ın çabasını anlar. Onun bu aşk için kendisinden vazgeçmesini anlamışken bu aşk için onunda birşeyler yapması gereklidir. Belkide dediği gibi gerçekten imkansız bir aşktır. Bu yüzden Kuzey ortadan kaybolmayı izini kaybettirmeyi seçer. Bu kayboluşun sonunda ne olacaktır? Kuzey'in gidişi ile Yıldız Hüsrana mı uğrayacak yoksa yoluna mı bakacaktır. Hepsi ve daha fazlası bu akşam Show TV'de.  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizin detaylarında. 

İyi Seyirler. . .

 

21-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar