Kuzey Yıldızı 33. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 33. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı 33. Bölüm İzle; 26 Eylül Cumartesi akşamı 33. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisinin 33. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 33. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Aslıhan Güner gibi oyuncuların yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’da 33. Bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Sezona hızlı başlayan ve bu sezon ikinci sezonu olan beğenilen dizi Kuzey Yıldızı eski reytingi bol günlerine dönüş sinyalleri verirken seyirci de bu durumdan memnun görünüyor. Dizi de artık devamlı tekrarlardan bunalan seyirci başka hikayeler isterken dizi yapımcıları da bu duruma uygun gelişmeleri seyirciye vermeye başladılar. Diziye yeni dahil olan karakterlerin girişiyle Kuzey Yıldızı İlk Aşk eski heyecanına yeniden kavuşmuş görünüyor.

Kuzey Yıldızı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin ikinci sezonuna giren romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı son bölümde heyecanlı ve eğlenceli bir serüvenle seyirci karşısına çıkmıştı. Dizide Kuzey’in evlenme teklif ettiği Yıldız bu durum karşısında şaşkınlığa uğrasa da artık o da durumu kabul etmek üzereydi ta ki Şule bir kez daha ortaya çıkana kadar. Kuzey ve Şule’nin buluşması ve Kuzey’i arayan Yıldız’ın telefonuna Şule’nin çıkması ikili arasına yeniden kara kedilerin girmesine sebep olmuş ve Yıldız büyük bir şok yaşamıştı.

Kuzey Yıldızı 33. Bölümde Neler Olacak?

Yıldız Şule’nin Kuzey’in telefonuna çıkmasıyla şok olmuştur. Yıldız bir kez daha aynı adamın aldatmasıyla mı karşı karşıyadır. 20 yıl önceki durum yeniden mi yaşanacaktır. Yıldız bir kez daha ihanete mi uğramıştır. Kuzey ise Yıldız’ın bütün tepkilerine karşın kendini affettirmek için çalışmaktadır. Yıldız ise bu durum karşısında bir ikilemdedir. Kuzey’e karşı olan güvenini bir kez daha kaybetmiştir ve aklında hep bir soru vardır. Bu arada Yıldız’ın fakülteden arkadaşı Bulut gelmiştir ve Yıldız’a yakın davranışları dikkatleri çekmektedir. Bulut Kuzey’in açtığı yarayı doldurmaya çalışmaktadır ve bu durum Kuzey’i iyice germekte ve sinirlendirmektedir. Yıldız açısından ise durum ümitsizdir. İçindeki boşluğu ve yarayı kimse dolduramazdır. Bu boşluk Kuzey tarafından 20 yıl önce açılmıştır ve sadece onun tarafından doldurulabilecektir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yine birçok soru ve bu soruların cevaplarıyla bu akşam saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yayınlanacak 33. Bölümünü izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

26-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar