Kuzey Yıldızı 59. Bölüm İzle

Kuzey Yıldızı 59. Bölüm İzle
Kuzey Yıldızı 59. Bölüm İzle; 10 Nisan Cumartesi akşamı 59. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yayınlanan 59. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 59. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soyaslan ve Merve Şen gibi oyuncuların rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aş bu akşam 59. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Cumartesi akşamlarının eğlenceli ve romantik dizisi Kuzey Yıldızı her ne kadar reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşasa da buna rağmen cumartesi akşamlarının en çok seyredilen ikinci dizisi olmayı başarıyor. İkinci sezonunda olan ve bu sezon sonunda final yapması beklenen dizinin son bölümlerinde 20 yıllık aşık olan Kuzey ve Yıldız sonunda evleniş ve mutlu olmuşlardır ancak ne yazık ki terslikler ikilimizin peşini bırakmamıştır. Son bölümde ise Yıldız ölümden dönmüş ve bir kez daha Kuzey’den ayrılmıştır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam ekrana gelecek 59. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk her cumartesi akşamı seyirciye eğlenceli ve romantik anlar sunuyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde ise Kuzey ve Yıldız yine büyük bir acıyla karşılaşmışlardır. Yıldız hastanededir ve ölümle yaşam arasındaki o ince çizgidedir. Ancak bu sefer sadece kendisi değil bebeği de ölüm kalım savaşı vermektedir. Bu savaşı kazanan Yıldız artık kararını verir ve Kuzey’den sonsuza kadar ayrılır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 59. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yine heyecanlı, komik ve romantik sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Son anada Yıldız’la kavga eden ve Yıldız tarafından terk edilen Kuzey kendi elleriyle inşa ettiği evi ateşe vermeye kalkar. Amacı Yıldız’ın yapamadığını yapmak ve evi yakmaktır ancak Kuzey’in kızları buna izin vermezler. Ev yangından kurtulur ancak Kuzey’in içindeki yangın kolay kolay sönmeyecektir. Üstelik Yıldız bebeğinden ayrı kaldığı her an Kuzey’e daha da öfkelenmektedir. Sonunda Kuzey bebeğini kucağına alır ve bu Yıldız’la arasındaki buzların da erimesine sebep olur. Kuzey ve Yıldız bir kez daha büyük bir krizin eşin dönmüşlerdir üstelik bu sefer kucaklarında bebekleri de vardır. Ancak Kuzey’in imtihanı bunlar bitmez ve olmadık sınavlar yine onu bulur. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yayınlanan 59. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

10-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar