Kuzey Yıldızı 53. Bölüm İzle

Kuzey Yıldızı 53. Bölüm İzle
Kuzey Yıldızı 53. Bölüm İzle; 27 Şubat Cumartesi akşamı 53. Bölümüyle ekrana gelecek olan Kuzey Yıldızı'nın yayınlanan 53. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 53. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi baskın, Merve Şen ve Hüseyin Soyaslan’ın rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam saat 20.00’da 53. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve seyircinin çok sevdiği ve her hafta keyifle takip ettiği romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam da yine seyirciye keyifli anlar yalatmayı planlıyor. Dizi son bölümlerde özellikle anne ve hamilelik olaylarıyla ilgili hikayesi ile oldukça sevilmişti. Bu durumun devam edeceği bölümde seyirci yine ekranlara kilitlenecek. Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de ekranlarda olacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarının iki sezondur yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk son yayınlanan bölümünde yine seyirciye keyifli anlar yaşattı. Dizi Yıldız’ın hamileliği ile endişelenen Kuzey’in eşini rahat ettirme çabalarıyla geçerken ikili Kuzey’in annesinden kaçmak ve baş başa bir balayı yaşamak isterler ve bunun için kimseye haber vermeden evden giderler. Öbür taraftan Sefer evden kovulmuştur ve sokaklarda bir derviş gibi yaşamaktadır. Ancak son anda başına kötü bir olay gelir ve Sefer bıçaklanır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk her cumartesi olduğu gibi bu cumartesi de seyirciyle eğlenceli bir bölüm izlettirecek. Dizide son haftalarda yaşlanan bebek ve hamilelik serüveni bu bölümde yerini başka olaylara bırakıyor. Sefer kendisini bıçaklayanlardan kurtulur ve iyileşir. Ancak hala sokaklardadır ve bu durum uzun sürmez. Naide kocası Sefer’i ararken Sefer bir kimsesizler evinde kalmaya başlar ve burada arkadaşlarıyla zaman geçirir. Ancak burada Sefer’in başına sürpriz bir olay gelecektir. Organ mafyasının eline düşen Sefer’in bütün organları organ mafyası tarafından alınacaktır. Öbür taraftan Ruslar restoranı ve Kuzey’in evini basarlar. Kuzey’in kızları Rusların elindedir ve silahlar ateşlenmiştir. Kuzey ise her şeyden habersizdir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yine heyecanlı ve eğlenceli bir bölümle seyirciyi ekranlara kilitleyecek. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de.

27-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar