Kuzey Yıldızı Emine (Uğur Demirpehlivan) kimdir?

Kuzey Yıldızı Emine (Uğur Demirpehlivan) kimdir?
Show Tv'nin bu sezon yayınlanacak dizilerinden olan Kuzey Yıldızı Ordu'da çekimlere başladı. Peki Kuzey Yıldızı Emine kimdir? Uğur Demirpehlivan kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Show Tv’nin bu sezon başlayacak dizilerinden olan Kuzey Yıldızı izleyiciler tarafından şimdiden merakla beklenen yapımlardan olmuş durumda. Show Tv’nin geçmiş yıllara oranla bu sezon daha fazla dizi yayınlayacağı görülürken Kuzey Yıldızı dizisindeki Emine karakteri çokça merak ediliyor. Emine karakterine hayat verecek olan Uğur Demirpehlivan kimdir? Kuzey Yıldızı Emine kimdir? Sorularına ayrıntılı bir şekilde haberimizde bulabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı Emine kimdir?

Güldür Güldür Show ile yollarını büyük ihtimalle ayıran Show Tv bu sezon farklı dizilere ağırlık vermiş durumda. Bunlardan biri de Kuzey Yıldızı. Kuzey Yıldızı dizisinde rol alan Emine karakteri hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor. Ana karakterlere yakın bir arkadaş ve çalışan rolünde olabilecek olan bu karakter anne rolüyle de karşımıza çıkabilir.

Kuzey Yıldızı Uğur Demirpehlivan kimdir?

Ersoy Güler’in yazıp yönettiği Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Kuzey Yıldızı üç kız ve bunları çok seven vefalı bir babanın hikayesini anlatıyor. Dizi Ordu da çekileceği için yeni bir Karadeniz dizimiz oldu diyebiliriz. Uğur Demir Pehlivan da bu hikâyede Emine karakterini canlandıracak.

1963 yılı 1 Ocak doğumlu olan Uğur Pehlivan Artvin’de dünyaya gelmiştir. Usta oyuncu 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Alanından mezun olmuş ve mezun olur olmaz da tiyatroya başlamıştır. Uğur Demirpehlivan sektöründe iyi bir tiyatro oyuncusu olarak bilinir. Birçok tiyatro oyununda görev almış olup televizyona biraz geç girmiştir. Bu geç girmeye rağmen 20’nin üzerinde dizide rol aldığı görülmektedir.

Usta sanatçı kamera karşısında “Kanal Yumuşak G” isimli bir sinema filmi için 1998 yılında geçmiştir. İlk televizyon deneyimi ise 2000 yılında Hayat Bağları adlı dizi ile olmuştur. Kanal D’nin Meryem adlı dizisinde aldığı rol olan Gülümser sanatçıyı televizyon seyircisiyle asıl tanıştıran dizidir. Bu rolle anılan Uğur Pehlivan’ın Meryem dizinden önce Hanım Köylü’deki Muhtar Emine karakteri de hayli beğenilmiştir.

Uğur Pehlivan’ın rol aldığı diziler hangileridir?  

Kuzey Yıldızı ( Emine ) Show Tv Dizisi 2019

Ege’nin Hamsisi (Sevim Üzüm) TV Dizisi 2018

Babamın Ceketi (Suzan) Sinema Filmi 2018

Meryem (Gülümser) TV Dizisi 2017

Hanım Köylü (Muhtar Emine) TV Dizisi 2016

Çilek Kokusu (Emel)TV Dizisi 2015

Fatih-Harbiye TV Dizisi

Ustura Kemal TV Dizisi 2012

Türkan Sinema Filmi 2011

Bir Çocuk Sevdim TV Dizisi 2011

Üvey Aile (Azize Karabaş) TV Dizisi 2008

Vali (Naciye) Sinema Filmi 2008

Baba Ocağı (Dürdane) TV Dizisi 2008

Dağlar Delisi (Selcan) TV Dizisi 2007

Son Osmanlı Yandım Ali (Maria) Sinema Filmi 2006

Köprü TV Dizisi

Kırık Kanatlar (Feraye) TV Dizisi 2005

Karanlıkta Koşanlar TV Dizisi 2001

Paşa Baba Konağı (Semiha)TV Dizisi 2000

Hayat Bağları TV Dizisi 2000

06-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar