Sıfır Bir'in Cio'su Cihangir Ceyhan Çukur'da!

Sıfır Bir'in Cio'su Cihangir Ceyhan Çukur'da!
Show Tv'nin beğenilerek izlenen fenomen dizisi Çukur'a Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinde Cio karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan da katıldı. Cihangir Ceyhan Kimdir?

Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur’un oyuncu kadrosuna Sıfır Bir’in Cio’su Cihangir Ceyhan da katılıyor. Çukur yaptığı bu transferle oldukça konuşulacak gibi duruyor. Bildiğiniz gibi Cio karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan Sıfır Bir’de en çok sevilen karakterlerdendi. Cio karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan Kimdir? Cihangir Ceyhan Çukur’da hangi rolle karşımıza çıkacaktır? Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana’dan Çukur’a!

Blu Tv’nin özel dizilerinden olan Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile çok sevilen Cihangir Ceyhan, sürpriz bir şekilde Çukur dizisine dahil oldu.

Show TV’nin bu sezon en çok izlenen dizisi Çukur gelecek sezona kalan dizilerden. 9-10’lu reytinglerle zirvede olan dizi 27 Mayıs Pazartesi akşamı oldukça gösterişli bir yardım gecesiyle sezon finali yapacak.

İzleyicilerin sezon finali öncesi merakı ve heyecanı artmış durumda. Öyle ki diziden en son Akşın, Sena, Mahsun, Çeto ayrılmış yerine bir çok karakter dahil olmuştu. Bu yeni karakterlerle daha da etkileyici olan Çukur’a son olarak da Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana’da dizisiyle yıldızı parlayan Cihangir Ceyhan da katıldı. Cio karakteriyle kendisini sevdiren Cihangir Ceyhan’ın Çukur’da hangi rolü oynayacağı ise izleyicilerin merak ettiği konulardan. Çukur’da hikaye gereği bildiğiniz gibi bazı yerlerde Akın Koçavalı ismi geçiyordu. Herkes Cihangir Ceyhan’ın bu karakteri canlandıracağını düşünse de Azer karakterine hayat vereceği söyleniyor. Azer, Savaş’ın abisi olarak Çukur’a dahil olacak gibi görülüyor.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

1989 Adana doğumlu olan Cihangir Ceyhan anne tarafından Diyarbakır baba tarafından Elazığlıdır. Cihangir ailenin en küçük çocuğudur.

Açıköğretim Üniversitesi öğrencisi olan Cihangir Ceyhan Adana’nın kenar mahallerini anlatan bir dizi yapma hayaliyle İstanbul’da 2,5 yıl kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitiminin ardından Adana’ya yerleşmiş ve yönetmen arkadaşı Kadri Beran Taşkın ile gayri meşru ve varoşlarda geçen hayatları konu alan Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da dizisini ekranlara taşımayı başarmıştır. Daha sonra Blu Tv’ye transfer olan dizi iki arkadaşın hayallerini Adana dışına taşımayı da başarmıştır.

Cihangir Ceyhan Sıfır Bir dizisinden önce 2015 yılında çekilen Yusuf isimli bir filmde de Serkan karakteriyle görev almıştır. Kısa film ve klip çalışmaları da vardır.

02-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar