Kuzey Yıldızı İlk Aşk yayın tarihi netleşti

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yayın tarihi netleşti
Buruk bir aşk hikayesini romantik, komik ve macera karışımı bir dille seyirciye aktaracak olan dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14 Eylül Cumartesi günü ekranlardaki yerini alacak

Süreç Film’in yapımcılığındaki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yayın tarihi nihayet belli oldu. Ersoy Güler’in yönetimindeki dizi Show TV ekranlarındaki 14 Eylül tarihinde ilk bölümüyle start almaya hazırlanıyor. Buruk bir aşk hikayesini romantik, komik ve macera karışımı bir dille seyirciye aktaracak olan dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14 Eylül Cumartesi günü ekranlardaki yerini alacak

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yayın tarihi netleşti

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin olduğu Kuzey Yıldızı dizisinde Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok oyuncu yer alıyor. 14 Eylül Cumartesi günü saat 20:00 de başlayacağı duyurulan İlk Aşk dizisinin tanıtımı ilgiyle izlendi.

Kuzey Yıldızı neler anlatacak?

Eşinin kendisini aldattığını ve tüm parayı alarak sırlara karıştığını öğrenen Kuzey, kızlarıyla birlikte köyüne geri döndüğünde neler olacağını asla bilemeyecektir. Kuzey’in köye döndüğünü haber alan Yıldız ise bu durumu kabullenemeyecektir. Çünkü Yıldız’ın yıllar önce kendisini terk eden Kuzey’e öfkesi gün geçtikçe artmıştır. Dönüşle birlikte yolları bir kez daha kesişen ikilinin atışmaları romantik, heyecan dolu eğlenceli anlara sahne olacak. Kızlarıyla birlikte köyüne geri dönmek zorunda kalan Kuzey tüm bu gelişmeler üzerine nasıl davranacak, hepimiz göreceğiz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, eğlenceli hikayesiyle bu sezon ilgi göreceğe benziyor.

Uzun yıllar sonra doğduğu topraklara tekrar dönen Kuzey’i ailesi reddetmişti. Aradan geçen 20 yıla rağmen Kuzey’den yediği darbenin travmayı atlatamayan Yıldız ise evlilik yapmamıştır. Kuzey’in hiç bir şey yokmuş gibi köye geri dönmesi Yıldız’ın nefretini artırmaktan başka bir şeye yaramaz. Ne yapıp edip Kuzey’i İstanbul’a geri göndermeye yemin eder. Dizide Kuzey gitmemek için çabalarken Yıldız onu affetmemeye, aileler de barışmamaya yemin edecektir. Bakalım bu inat oyununda kim galip gelecektir?

Kuzey Yıldızı dizisi nerede çekiliyor?

Show TV’nin iddialı dizisi Kuzey Yıldızı aşk ve dram temalı bir formatta çekiliyor. İlk bölümün yayınlanan fragmanı izleyicilerden tam not aldı. Dizinin çekileceği Ordu’nun Çambaşı Yaylası ülkemizin en gözde mekanlarından. Karadeniz’in dingin güzelliklerinden olan Ordu’nun Kabadüz ilçesindeki Çambaşı Yaylası son zamanlarda rağbet görmeye başlamıştı. Göze hoş gelen görsel efektleriyle birleşen senaryosu ve güçlü kadrosu ile Kuzey Yıldızı, Show Tv ekranlarında 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de izleyicileri heyecanlı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

canlitv platformu olarak yerli dizilerin Anadolu’nun saklı güzelliklerinde çekilmesinden memnuniyet duyduğumuzu söyleyerek Kuzey Yıldızı’na başarılar diliyoruz.

04-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar