Zalim İstanbul dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

Zalim İstanbul dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu
Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul, yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İşte Zalim İstanbul yeni bölüm tarihi ve tüm detaylar...

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Zalim İstanbul, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam edecek. Heyecanlı bir sezon finali ile seyircisine veda eden Zalim İstanbul, çok yakında tekrar ekranlarda olacak. Peki Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman? Zalim İstanbul oyuncuları kimler? İşte Kanal D ekranlarının dizisi Zalim İstanbul ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Avşar film öncülüğünde yürütülen Zalim İstanbul, yapımcılığını Şükrü Avşar üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu Zalim İstanbul senaryosunda ise Sırma Yanık yer almaktadır.
Başrollerinde Fikret Kuşkan'ın yer aldığı Kanal D kanalının başarılı dizisi oyuncu kadrosunda Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Heyecanlı bir sezon finali ile seyircisine kısa süreliğine veda eden Zalim İstanbul, köşkte ki tüm sırları açığa çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için hazırlıklara devam eden Zalim İstanbul, 9 Eylül Pazartesi günü yepyeni bir bölüm ile ekranlarda olmayı planlıyor.

Zalim İstanbul ikinci sezon nerede çekilecek?

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul, ikinci sezon hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Avşar Film öncülüğünde yayınlanmaya devam edecek olan Zalim İstanbul, Hatay ilimizde oyuncu seçmelerine devam etmekte. Oyuncu seçmeleri için herhangi bir şart aramadıklarını belirten ajans yetkilileri, 'Oyuncu olmak isteyen herkes seçmelerimize katılabilir. Hiç bir yaş sınırlaması, cinsiyet ayrımı yok. Tecrübe aramıyoruz. Seçmeleri kazanan oyuncu adaylarına kamera önü eğitimini biz vereceğiz. Tamamen ücretsiz olacak. Çekimleri yakın zamanda başlayacak sinema ve Zalim İstanbul dizisinin Altınözü’nde yapılacak çekimlerine oyuncu arıyoruz. Pazartesi günü 10.00 ile 17.00 arasında Altınözü semt pazarı önünde toplantı yapılacaktır. Altınözü'nde çekilecek sahnelerde rol almak isteyen bütün halkımız davetlidir. Herkesi bekliyoruz. Seçmelere gelenlerin yanında bir fotoğraf getirmeleri gerekiyor' ifadelerini kullandı.

Zalim İstanbul ikinci sezonda Hatay ilimizin Altınözü ilçesinde çekimlerine devam etmeyi planlıyor. Yeni sezona bomba gibi geleceğinin sinyalini veren Zalim İstanbul, 9 Eylül'de sizlerle olacak!

05-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar