Kuzey Yıldızı’nda Beklenen Büyük Aşk Başlıyor!

Kuzey Yıldızı’nda Beklenen Büyük Aşk Başlıyor!
Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk'ın 9. bölümünde seyirciyi büyük sürprizler bekliyor. Kuzey Yıldız'a aşkını itiraf mı ediyor? İşte cevabı!

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve Cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk ekran yolculuğuna devam ediyor. Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi Kuzey Yıldızı’nın yapımcılığını İnci Eyüboğlu ve İsmail Eyüboğlu yaparken yönetmen koltuğunda dizinin aynı zamanda senaryosunu da kaleme alan Ersoy Güler yapıyor.

Başrollerinde Aslıhan Güner, İsmail demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soyaslan gibi isimlerin rol aldığı dizinin 9. Yeni bölümü bu akşam (10.11.2019 Cumartesi) yayınlanıyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde birbirine aşık olan ancak inatlarından dolayı aşklarını itiraf edemeyen Kuzey ve Yıldız çiftinin yaşayacakları dizide dönüm noktası olacak gibi görünüyor. İşte ayrıntılar!

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ta Sevda Yelleri Esecek!

Cumartesi akşamlarının sevilen ve heyecanla beklenen dizisi Kuzey Yıldızı bu akşam 9. Bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni toplayan ve reytinglerde başa oynayan dizinin hikayesi inat yüzünden birbirlerine aşklarını itiraf edemeyen çiftin yaşadıkları üzerine kurulu. Ancak bu sefer işler biraz karışacak gibi görünüyor. Dizinin 8. Bölüm finalinde Kuzey’den aşk itirafı bekleyen Yıldız’ın hayalleri son anda Kuzey’in rüyasında eski karısının ismini sayıklamasıyla bozulur. Yıldız bir kez daha hayal kırıklığına uğramıştır. Bu durum nasıl düzelecektir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. Bölümde Sürpriz Var!

Kuzey Yıldızının 9. Bölümünde seyirciye büyük sürpriz mi var? Bu sorunun cevabını şimdiden söylemek zor olsa da geçtiğimiz bölümün finalinde yaşanan hayal kırıklığının bu bölüm düzelmesi bekleniyor. Yıldız için her seferinde hayal kırıklığına uğramak artık yetmiştir. Yıldız kararlıdır artık Kuzey defterini tamamen bir daha açılmamak üzere kapatacaktır. Ancak Kuzey için durum böyle değildir. Rüyasında söylediklerinden dolayı masum gibi görünmekte ve artık Yıldız’a olan aşkını ne pahasına olursa olsun itiraf etmek istemektedir.

Kuzey ne yapıp edip Yıldız’a aşkını inandıracak, kaybolan 290 yılını geri alacaktır. Kuzey Yıldız için artık dağları bile delmeye hazırdır. Ancak Kuzey kendinden ne kadar emin olsa da Yıldız bir o kadar kararsızdır. Seyirciler için 9. Bölüm büyük sürprizlere gebe olduğu kadar hayal kırıklığına da gebe gibi görünmektedir. Dolayısıyla bekleyip görmekten başka seçenek yoktur.

09-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar