Masterchef Türkiye’de Neler Oluyor? Cemre Diskalifiye mi Oldu?

Masterchef Türkiye’de Neler Oluyor? Cemre Diskalifiye mi Oldu?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de şok bir gelişme yaşandı! Yarışmanın favori isimlerinden Cemre Uyanık yarışmadan diskalifiye mi oldu? İşte ayrıntılar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan seyircinin çok sevdiği yarışma programı MasterChef Türkiye tüm hızı, heyecanı ve hırsıyla devam ediyor. Son haftalarda oldukça sert bir rekabetin yaşandığı yarışmada özellikle iddialı yarışmacıların kalmasıyla birlikte rekabette iyice kızışmış durumda. Zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı ve adaylar arasında birbirini destekleme ve özellikle elemelerde sevmedikleri yarışmacıya oy vererek potaya gönderme ve elenmesini sağlama konusunda birlikte hareket etmelerin yaşandığı yarışmada son hafta yaşananlar ise oldukça çarpıcıydı. Eleme potasına giden dört güçlü isimden Eda’nın yarışmaya veda etmesiyle adaylar arasındaki tartışmalarda tavan yaptı ve iddialara göre MasterChef Türkiye’de şok bir gelişme yaşandı! İşte ayrıntılar!

MasterChef Türkiye’de Şok Gelişme! Cemre Diskalifiye mi Oldu?

Tv 8 ekranlarının başarılı yemek yarışma programı MasterChef Türkiye’de şok bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Yarışmanın güçlü ve iddialı isimlerinden Cemre Uyanık, sevenlerini ve takipçilerini üzen bir haberle gündeme bomba gibi düştü. Son haftada Mavi takımının kaptanlığını yapan ve takım içinde meydana gelen olaylar sonunda takımdaki iki yarışmacıyı takımdan uzaklaştıran Cemre Uyanık kendine ait sosyal medya hesabı İnstagram’dan MasterChef Türkiye’ye ait paylaştığı bütün resim ve videoları sildi. Cemre Uyanık ayrıca MasterChef Türkiye İstagram hesabını da takip etmeyi bıraktı. Bu gelişmeyle şok yaşayan programın takipçileri aynı zamanda MasterChef Türkiye’nin de resmi İnstagram hesabından yarışmacı Cemre Uyanık’ı takipten çıkarmasıyla iyice şok oldular.

Cemre Uyanık Yarışmadan Ayrıldı mı?

MasterChef Türkiye ve yarışmacı Cemre Uyanık arasında iplerin gerildiği gelişmeler yaşanırken seyirciler gerçeğin ne olduğunu araştırmaya başladılar. Bunun üzerine Amerika’da bulunan Cemre Uyanık bir video paylaştı. Ayrıca sosyal medya hesabından “Elenme falan yok, gençler sakin. MasterChef’ten ibaret değilim. Bundan sonra da bazı şeyler dışında ilgili paylaşım yapmayacağım. Bu ara biraz işime yoğunlaşmam gerekiyor” açıklamasını yaptı. Ancak Cemre Uyanık’ın bu açıklamayı bir süre sonra hesabından sildiği görüldü.

Cemre Uyanık Kimdir?

MasterChef Türkiye’nin iddialı ve favori yarışmacılarından olan 27 yaşındaki Cemre Uyanık, İstanbul’da yaşamaktadır. Özel bir Üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak doğu Mutfağıyla yakından ilgilenmektedir. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Uyanı k yarışmaya katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu belirtti.

10-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar