Kuzgun 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dila’nın teklifi Kuzgun’u çıldırtacak

Kuzgun 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dila’nın teklifi Kuzgun’u çıldırtacak
Kuzgun dizisinin 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dila’nın teklifi Kuzgun’u çıldırtırken ne gibi gelişmeler olacak , detayları haberimizden öğrenebilirsiniz

Eylül ayının gelmesiyle tatildeki diziler, ekranlardakini yerini almaya başladı. Bunlardan biri olan Kuzgun dizisinin 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dila’nın teklifi Kuzgun’u çıldırtırken ne gibi gelişmeler olacak, detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kuzgun 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dila’nın teklifi Kuzgun’u çıldırtacak

Geçen yıl Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk sezonu olmasına rağmen hayranlarından tam not alan Kuzgun dizisi 18. Bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerini paylaştığı diziye Onur Saylak’ın dahil olması dizi taraftarlarını sevindirmişti. Sezon finalinde Dila kendini vurmuş ve seyirci Dila’nın yaşayıp yaşamadığını yaz boyunca merak etmişti. Çarşamba akşamlarına damga vuran Kuzgun, yeni sezon ilk bölümüyle Star TV'de yayınlandı.

Dila’nın teklifi ve Kuzgun

Behram Adıvar öldüğü, Dila'nın ise Kuzgun'un gözleri önünde kendisini vurduğu o anın üstünden tam bir yıl geçmiştir. Kuzgun artık günlerini Dila'yı bulma çabasıyla geçirmektedir. Dila'ya kavuştuğunu düşündüğü anda karşısına geçmişinden sürpriz bir isim çıkar : Ferman Koruoğlu.

Kuzgun, Ferman'ın Dila'yı elinde zorla tuttuğunu düşünerek Ferman'ın evine baskın yapmayı tasarlar. Kuzgun, operasyon gecesi, yeni bir şokla sarsılır. Artık karşısındaki beden Dila ise de ruhen bambaşka biridir. Kuzgun, Dila'ya aşkını kanıtlamak için çırpınsa da karşısında duran hayatının aşkı, bambaşka bir kadına dönüşmüştür. Bu arada Ferman'ın teyzesi Neşe, Ferman ile Dila'nın bir araya gelmemesi için uğraşırken Güneş adlı genç bir kadının yolunun Kuzgun'la kesişmesi her şeyin seyrini değiştirir. Dila'yı yeniden kazanmak isteyen Kuzgun'un beklenmedik hamlesi aksiyonu artırırken, her şeyi sıfırdan başlatacaktır.

Kuzgun sezon finalinde neler olmuştu?

Gizlice girdiği Behram’ın evinde fotoğraf albümünü karıştıran Dila acı gerçeği öğrenmişti. Yusuf Adıvar’ın Behram’ın oğlu olduğunu öğrenen Dila şoka girmiş ve yıkılmıştı. O sırada Kuzgun, Ferman’ın evinde etrafı dolaşırken gördüğü fotoğrafın babası olduğunu görmesi üzerine çıldırmıştı. Diğer yandan gördüklerine inanamayan Behram Adıvar’ın Derviş olduğunu anlayınca kelimenin tam anlamıyla yıkılmıştı. Cihan’a babasının hayatta olduğunu söyleyen Kuzgun ise “onu bulmadan aldığım her nefes artık bana haram” diyerek ne kadar kararlı olduğunu hatırlatmıştı. Derviş’in dükkanına gelen Kuzgun, yanındaki bardağı vererek parmak izinin sahibini bulmasını rica etmişti. Karakolda bulunan abisinin yanına giden Dila, Ali’den Ferman ile bir anlaşma yaptığını öğrenmişti. Kuzgun ise fotoğrafı Derviş’e göstererek, fotoğraftaki çocuğun Ferman olup olmadığını sorsa da cevap alamamıştı.

19-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar