Kuzgun’a yeni oyuncu

Kuzgun’a yeni oyuncu
İnternet yayın platformu Tabii’de yayınlanan fantastik ve macera dizisi Kuzgun’un kadrosuna ünlü ve güzel oyuncu Gökçe Eyüboğlu katıldı.

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan ve TRT bünyesinde kurulan Tabii internet yayın platformu bu güne kadar pek çok orijinal içeriği seyirciyle buluşturdu. Birbirinden ilginç hikayelere ve güçlü oyuncu kadrolarına sahip bu diziler seyirci tarafından beğenilirken platform yeni dizileri seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Ücretli ve reklamlı seyredilme imkanını seyirciye sunan ve ilk aylarda tamamen ücretsiz hizmet veren platform bünyesinde yayınlanan dizilerden biri de Kuzgun. Bir gençlik ve macera türünde ele alınan Kuzgun Nart Medya tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılmaya da devam ediyor. Seyit Özcan Giden’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizi 10 bölüm olarak planlanırken dizinin 5. Bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna yeni ve ünlü bir isim daha katılıyor. Diziye Şifacı Rezzan karakteri olarak ünlü ve güzel isim Gökçe Eyüboğlu katılıyor.

Gökçe Eyüboğlu Kuzgun’da

Son dönemlerde peş peşe pek çok dizide rol alan genç ve güzel oyuncu Gökçe Eyüboğlu yeni bir dizinin daha kadrosuna katıldı. Yer aldığı projelerdeki başarısıyla dikkatleri çeken ve yapımcılar tarafından sıklıkla aranan oyuncu şimdilerde internet yayın platformu Tabii’de yayınlanan Kuzgun dizisinin kadrosuna katıldı. Dizinin hikayesine 5. Bölümle birlikte girecek olan Gökçe Eyüboğlu dizide Şifacı Rezzan karakterine hayat verecek. Son olarak yurtdışı ülkeleri için hazırlanan ve ülkemizde de yaz aylarında Show Tv ekranlarında yayınlanan Maviye Sürgün adlı dizide rol alan Gökçe Eyüboğlu bu dizide de yine başarılı bir performans ortaya koyuyor. Yapımcıların sık sık kapısını çaldığı ünlü ismin Kuzgun dizisinde yer alması sevenlerini oldukça mutlu ederken dizinin oyuncu kadrosuna ayrıca başarılı oyuncu Sacide Taşaner de dahil oldu. Sacide Taşaner’in dizide adli tıp uzmanına hayat vereceği öğrenildi.

Kuzgun Dizisi

TRT bünyesinde yayın yapan internet yayın platformu Tabii’de ekrana gelen Kuzgun Nart Medya tarafından hazırlanıyor. Seyit Özcan Giden’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide doğuştan gelen kötülüğü görme ve açığa çıkarma yeteneğine sahip Mehmet Kuzgun’un hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Berk Hakman, Gökçe Eyüpoğlu, Sacide Taşaner, Elifcan Ongunlar, Anıl İlter, Edip Saner ve Mahir İpek yer alıyor.

25-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar