İkizler Memo - Can bu hafta yayınlanacak mı?

İkizler Memo - Can bu hafta yayınlanacak mı?
23 Şubat Cumartesi yeni bölümüyle ekranlar olmayan İkizler Memo - Can dizisi 2 Şubat Cumartesi günü yeni bölümüyle yayınlanacak mı?

Kanal D’nin Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi İkizler Memo Can geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yayınlanmayarak sevenlerini korkutmuştu. Şu sıralar dizilerin hiç haber dahi verilmeden bitirildiği için İkizler Memo Can’ın sevenleri de acaba dizi final mi yapacak diye sormaya başladılar. Her ne kadar seyirci tarafından sevilse ve reytingleri iyi olsa da birçok sebepten dolayı dizileri yayından kaldırılabiliyor. İkizler Memo - Can bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olacak mı? İşte detaylar...

İKİZLER MEMO - CAN BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi İkizler Memo Can geçtiğimiz hafta yayınlanmayarak seyircide soru işaretlerinin oluşmasına sebep olmuştu. Ancak dizi Kanal D ve Cnn Türk ortak yayını olan Cumhurbaşkanı Özel yayını yapıldığı için ekrana gelememişti. Hemen sevindirici haberi verelim. Seyirci tarafından bu hafta da yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olan İkizler Memo Can Dizisi’yle ilgili herhangi bir yayın krizi yok. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan bölüm bu hafta Cumartesi günü Kanal D ekranlarında olacak.

İKİZLER MEMO CAN KONUSU

Erler Film’in Kanal D için hayata geçirdiği projede Memo ve Can henüz bebekken birbirinden ayrılmak zorunda kalmış ikiz kardeştirler. Memo üvey annesi, ninesi ve dayısıyla mutlu ancak fakir bir hayat sürmektedir. Küçük yaşına rağmen kağıt toplayıcılığı yapmaktadır. Memo mutludur. İkizi Can ise zenginlik içinde büyük bir malikanede babası ve dedesiyle yaşamaktadır. O da çok mutludur ama ne yazık ki Can yalnızlık çekmektedir. Daha sonra iki ikiz rastlantılar sonucunda bir araya gelir ve birbirini tanımaya başlarlar. Onlar birbirini tanıdıkça sırlar ortadan kalkmaya ve komik olaylar ortaya çıkmaya başlar.

İKİZLER MEMO CAN OYUNCULARI

Erler Film tarafından Kanal D için yapılan İkizler Memo Can’ın reytingi her ne kadar son haftalarda düşüş yaşasa da yine de yapım firmasını ve Kanal D’yi memnun ediyor. Şu ana kadar en kötü beşinci sırada yer alan dizinin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Erol Özlevi oturuyor. Ahmet Yurdakul’un kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunu Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Tuğba Çınar, Burak Hakkı gibi isimler oluşturuyor. 

28-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar