Umay'ın hayatı tehlikede mi? Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Umay'ın hayatı tehlikede mi? Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star TV ekranlarında 5 Mayıs Pazar günü 14. Bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları devam ediyor. Umay'ın hayatı tehlikede mi? Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında heyecanla izlenen Kardeş Çocukları 14. Bölümde de reytinglerdeydi. Hayat'ı her türlü tehlikeden uzak tutmak isteyen Ümran’ın çırpınışları sonuç verecek mi? Namlunun ucundaki Umay’ın hayatı tehlikede mi? Kardeş Çocukları.15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şimdi detaylar.

Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında 5 Mayıs Pazar günü 14. Bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları hız kesmeden devam ediyor. Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Faruk Teber'in yönettiği diziyi Sırma Yanık yazıyor. Star TV ekranlarında Gold Film imzasıyla pazar günleri saat 20.00 de yayınlanıyor. canlitv için hazırlanan bu yazı dizisi yazılırken fragman henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

Kardeş Çocukları son bölümde neler yaşandı?

Reşat’ı, Umay'ın işini kesinkes bitirip tüm ipleri eline almak için gördük. Umay ve Yıldırım’ın gizli çekim görüntülerinin magazin basınına sızdırıp ihanet ettikleri iddiası Karaylar’ın öfkesini kabarttı. Reşat, eşinin haberlerde aldatılan kadın olarak gösterilmesiyle girdiği şoktan uzun süre çıkamadı. Yıldırım’ı arayarak karısı Umay’dan kurtulmasını sağlayacak bir formül istedi. Ümran ise kızı hayatın tehlikede olmaması için Cemal’in uyguladığı işkenceye bile sesini çıkarmazken Volkan’ın veda mektubunu okuyan Hayat yıkıldı. Uğruna ölümü göze aldığı adamın kendisini tekrar etmesinin acısıyla ölümlerden ölüm beğenen Hayat, bir de annesinin yaşadıklarına artık tahammül edemeyeceğini düşünmeye başladı. Cemal’in çevresine verdiği zararın artık bitmesini isteyen Ümran zekice bir tuzak hazırladı. Ancak plan ters tepti ve namlunun uncuna eşi Cemal değil kardeşi Umay geçti.

Kardeş Çocukları Dizisinin Konusu

Ümran ve biricik kızı Hayat, adını kömür karasından alan Karalılar köyünde yaşayan sıradan bir anne kızdır. Derme çatma yuvalarına sığdırdıkları küçük mutlulukları, ailenin hastalıklı bir ruha sahip reisi Cemal'in gölgesindedir. Ümran, kızını kocasının eziyetlerinden korumak için kanatlarının arasından ayırmaz ama kolu kanadı geçmişten gelen ölümsüz bir sırla kırıktır. Hiçbir sır tek kişilik değildir. Ümran'ın hayatına damga vuran sırrın bir ucu, sıra dışı kimliğiyle adını dünyaya duyurmuş başarılı kalp cerrahı Yıldırım Saner'e, diğer ucu ise İstanbul cemiyetinin iddialı ‘'sosyetik güzeli'' Umay Karay'a çıkar. Kendini baştan yaratmış, güçlü evliliğiyle, geçmişini bir kalemde silip atmış olan Umay, soyadını alıp sınıf atladığı güçlü kocası Reşat ve kızları Hayal'le hayallerindeki hayatı yaşar. Ta ki Ümran ve Hayat'ın bütün Türkiye'nin gözü önünde yaşadıkları trajediye kadar. Tüm gözleri, ülkenin küçük köyü Karalılar'a çeviren dehşetle birlikte, hem bambaşka hayatlar yaşayan anneler ve kızlarının hem de hayatının en büyük gerçeğinden habersiz yıllar sonra doğduğu topraklara ayak basan Yıldırım'ın dünyası değişmek üzeredir.

Başrollerinde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu ve Murat Daltaban’ın paylaştığı kardeş çocukları 15. Bölümü 12 Mayıs Pazar günü star ekranlarında yerini alacak

 

06-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar