Kuzgun Dizisi 6. Bölüm Fragmanı

Kuzgun Dizisi 6. Bölüm Fragmanı
Star Tv'nin başarılı yapımı Kuzgun dizisi 5. Bölümü yayınlandı. Dizide neler oluyor. Kuzgun ve Bora birbirine girdi. Kuzgun 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide neler olacak?

Star Tv'nin yeni dizilerinden olan ve seyirci tarafından beğeniyle seyredilen yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı Kuzgun hız kesmeden devam ediyor. Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı dizinin diğer oyuncu kadrosunda Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.

Kuzgun 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Çarşamba akşamları Star TV'de ekranlara gelen Kuzgun'un yayınlanan 5. bölümnğn ardından 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzgun 5. son bölümüyle Star TV ekranlarında seyirci karşısına çıktı. Kuzgun yayınlanan 5. bölümde Dila'nın Kuzgun'a yakınlaşma çabaları sonuçsuz kalıyor. Kuzgun geçmişin anısına onunla aşk yaşayamayacağını ve kalbinin onun için atmadığını söyler. Dila gözyaşları içerisinde “öldüm” der. Kuzgun Rıfat'ın yanına gider ve ona Şeref cinayeti ile ilgili geride bir iz kalmadığını söyler. Rıfat çok rahatlamıştır. Onu yemek masasına davet eder. Masadakilere Kuzgun'un yakın koruması olduğunu ve aileden bir olduğunu açıklar. Masada bulunan Bora Dila'ya babasının davasıyla ilgilenmesi için avukatı olmasını teklif eder. Dila “konuşuruz” der ancak Kuzgun bu teklif karşısında çok bozulur. Dila Kuzgun'u dışarıya çağırarak basıyla ne konuştuğunu sorar. Bu arada Ali, Bora'yı yolcu ederken ona “Babanın katilinin kim olduğunu merak ediyor musun?” der. Bora ona ne bildiğini sorunca babasının katilinin Kuzgun olduğunu söyler ve ardından da “Onu sen mi bitirirsin yoksa ben mi bitireyim?” diyerek teklifte bulunur.

Kuzgun 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Nefes nefese devam eden ve seyirciyi adeta soluksuz bırakan Kuzgun'un yayınlanan 5. bölümünün ardından neler olacağını merakla bekleyen seyirci için 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 6. bölüm fragmanında Meryem, Dila'nın uzattığı yardım elini tutmak istediğini söylüyor. Kuzgunu hayatından çıkarması için Dila'ya yalvaran Meryem, onu silahlardan, kurşunlardan, pis işlerden, şirketten ve hayatından çıkarmasını istiyor. Bora'nın kuzgun'a kurduğu tuzaklar, Kuzgun'un intikam için yanıp tutuşması ve arada kalan Dila'nın durumu gittikçe karışacak gibi görünürken dizide neler olacağını seyirci merakla bekliyor.

16-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar