Kuzgun dizisi bir isime daha veda etti!

Kuzgun dizisi bir isime daha veda etti!
Star Tv ekranlarında fırtınalar estiren dizisi Kuzgun'dan bir ayrılık haberi daha geldi. Diziye veda eden isim kim oldu?

Yayınlandığı ilk günden bu yana heyecanla takip edilen Kuzgun dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Gelen bu haberin ardından diziye veda eden isimin kim olduğu merak edildi. İşte detaylar..

Kuzgun dizisi 30 Mayıs Çarşamba günü Star TV ekranlarına gelen sezon finali bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yayınlanan final bölümünde efsane sahneler yer aldı. Bu sahneler ile dizinin gelecek sezonda nasıl bir macerayla yola devam edeceği izleyenler arasında büyük merak konusu oldu. Başrollerini Barış Arduç, Burcu Biricik ve Hatice Aslan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide yaşanan ayrılık dizinin gidişatının nasıl olacağını düşündürdü. Peki dizinin bel kemiği yerinde olan isim diziden neden ayrıldı. İşte Çarşamba akşamlarının efsane dizisi Kuzgun'a veda eden o isim...

KUZGUN DİZİSİ YÖNETMEN DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ!

Başarılı yönetmen Bahadır İnce, Kuzgun dizisinin yönetmenliğinden ayrıldığını açıkladı. Açıklamasında ise konu ilgili olarak ''Yeni maceralar için yelken açıyoruz''  ifadelerini kullandı. Hatta diziden ayrıldığını kendi sosyal medya hesabından paylaştığı post ile de veda açıklamasını yaptı. Dizi setinden paylaştığı bir karenin altına "Kuzgun, bu akşam 16. bölümü ile sezon finali yapıyor. Bizde yeni maceralara yelken açıyoruz. Bu süreçte bize güvenip, inanan Ay Yapım, Star Tv'ye, insanüstü çabayla bölümleri yetiştiren, hayallerini bize teslim eden senaristlerimiz Burcu Görgün, Sadecese'e Barış Arduç ve Burcu Biricik başta olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarıma, yapım ekibine ve tabi ki sette hayatı kolaylaştırmak için gece gündüz elinden geleni yapan teknik ekibine sonsuz teşekkür ederim. Canım ekibim sizsiz olmazdı. Setin son günü acı bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Cengiz abi, nurlar içinde uyu." şeklinde not düştü.

Yeni sezonda yeni hikayelerle, yeni yönetmenle, yeni oyuncularla ve en yeni bölümleri ile Kuzgun her Çarşamba Star TV ekranlarında olacak. Usta yönetmen Bahadır İnce'nin vedasının ardından dizinin yeni yönetmeninin kim olacağına dair ne dizi ekibinden ne de kanal tarafından bir açıklama yapılmadı. Bahadır İnce'nin vedası diziyi bakalım nasıl etkileyecek? Yönetmen değişikliği yaşayan Kuzgun dizisi yeni sezonda beklenen reyting oranlarına sahip olabilecek mi?

29-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler