Kuzgun dizisinde sürpriz ayrılık!

Kuzgun dizisinde sürpriz ayrılık!
'Kuzgun' izleyicilerini sürpriz bir ayrılık daha bekliyor. Dizinin önemli isimlerinden Levent Ülgen, Kuzgun dizisinden ayrılıyor.

Star TV'de yayınlanan Kuzgun dizisinin, oyuncu kadrosunda yer alan önemli bir isme daha veda etmeye hazırlandığı ortaya çıktı. 

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz bölümde Bora karakteri ölmüş ve karaktere can veren Ahmet Varlı, diziden ayrılmıştı.

Kuzgun dizisinde sürpriz ayrılık

Ay Yapım imzası taşıyan ve oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Burcu Biricik, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu ve Aytek Şayan'ın yer aldığı Kuzgun dizisinde Levent Ülgen'in diziye veda edeceği ortaya çıktı. Peki tecrübeli oyuncuya hangi bölümde veda edeceğiz? Medyatatava'ya dayandırılan haberlere göre Rıfat karakterine can veren Levent Ülgen, 14. bölümle birlikte Kuzgun dizisinden ayrılacak. Levent Ülgen'in yapım şirketiyle 13 bölümlük anlaşmasının sona erdiği öğrenildi.

Bildiğiniz üzere Rıfat karakteri dizinin önemli karakterlerinden birisi. Haliyle Kuzgun dizisinden nasıl ayrılacağı büyük merak konusu. Kuzgun dizisi 8 Mayıs Çarşamba akşamı 20:00'da 13. bölümüyle ekranlarda olacak. Levent Ülgen'in canlandırdığı Rıfat karakterinin diziye nasıl veda edeceğini 15 Mayıs'ta yayınlanacak bölümle öğreneceğiz.

Rıfat karakteri cezaevine girmişti

Levent Ülgen'in can verdiği Rıfat karakteri cezaevine girmişti. Rıfat'ın kızı Dila, babasını dört duvar arasından kurtarabilmek için büyük bir uğraş veriyordu. Cezaevinde yer alan karanlık tipteki adamların Rıfat'ı öldürmesiyle birlikte Rıfat karakterine veda edebiliriz. Bakalım Rıfat karakterine ne şekilde veda edeceğiz.

Kuzgun dizisi konusu

‘Kuzgun'u bir kurşun, bıçak yarası, trafik kazası ya da dayak öldürmedi. Kuzgun'u terk edilmek öldürdü.' diyen Kuzgun çok küçük yaşta yalnızlığı tatmış hayatın karanlık yüzünü görmüştür. Polis olan babası Yusuf Cebeci'nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen Kuzgun, Akça adıyla başka bir kimlikle yıllarca yaşamıştır ve Nevşehir'de korumalık yapmaktadır. Babası ve göçüp giden çocukluğu için İstanbul'a dönmeye karar veren intikam dolu adamın hayatı çocukluk arkadaşı Dila ile kesişir. Dila küçük yaşta kaybolan aşkı Kuzgun'dan sonra annesini de kaybetmiş acılı bir dönemin ardından Londra'ya okumaya gitmiştir. Türkiye'ye kesin dönüş yapan Dila, avukat olmuş ve kendine bir büro açmıştır. Çocukluk aşkı Kuzgun'un tekrar hayatına girmesiyle bildiği bütün doğruları unutacaktır.

07-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar