Kuzgun final mi yapacak?

Kuzgun final mi yapacak?
Star Tv'nin sevilen dizisi Kuzgun'un akıbeti bu akşam yayınlanan bölümü ile belli olacak? Kuzgun final mi yapacak? İşte detaylar...

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun yeni sezonda devam edecek mi? Dizinin bu akşam ki bölümünde reyting sıralamasında kaçıncı olacağı merakla bekleniyor. Kuzgun final mi yapacak? Yoksa sezon finali mi?

KUZGUN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Başrollerini Barış Arduç, Burcu Biricik, Levent Ülgen, Hatice Aslan, Settar Tanrıöğen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Ahmet Varlı, Aytek Şayan ve İpek Erdem gibi başarılı isimlerin paylaştığı Kuzgun dizisinin akıbeti ne olacak? Son günlerde sosyal medya kullanıcıları tarafından ortaya atılan 'Kuzgun dizisi final mi yapacak?' iddiası ne kadar doğru. Dizi hayranlarının merakta kaldığı bu durum için 1 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 12. bölümü ile belli olacak. 1 Mayıs reyting sonuçlarına göre dizinin kaderi belirlenecek. Sosyal medya üzerinde dolaşan Nisan ayında Kuzgun'u ekranlarda göremeyeceğiz korkusuna kapılan Kuzgun dizisi hayranları dizinin final yapmaması ve devam etmesini istiyor. Bakalım dizi 1 Mayıs akşamı yayınlanan bölümü ile reytinglerde kaçıncı olacak? 

Sosyal medya üzerinde yayılan bu haberlere kanal ve dizi yönetimi son noktayı koydu. Star Tv'nin yeni dizilerinden sayılabilecek Kuzgun 13 Şubat 2019 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. Yayınlandığı günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Kanal final yapacak iddialarının tam tersine dizinin final yapamayacağını belirtti. Çünkü Kuzgun dizisinin Star Tv ile iki yıllık anlaşmasından dolayı final yapması olanaksız görünüyor. Kuzgun dizisi her Çarşamba akşamı ekranlara gelen yeni bölümleri ile reytingler de yükseliş gösteriyor. Reytinglerdeki bu artış kanalın gözünden kaçmıyor. Star Tv'yi reytinglerde başarılı sıralara taşıyan Kuzgun dizisi için yayınlanan final haberlerinin gerçeği yansıtmadığı aşikar olarak ortada. Kanaldan gelen bu açıklama ile dizi severlerin yüreğine su serpildi. Peki Kuzgun dizisi geçen hafta reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti? İşte reyting sıralaması..

İŞTE TOTAL'DE İLK 10 PROGRAM

1 DİRİLİŞ ERTUĞRUL - TRT 1

2 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX

3 SEN ANLAT KARADENİZ - ATV

4 DİRİLİŞ ERTUĞRUL (ÖZET) - TRT 1

5 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV

6 SURVIVOR BIL BAKALIM - TV8

7 KUZGUN - STAR TV

8 SEN ANLAT KARADENIZ (OZET) - ATV

9 YEMİN - KANAL 7 10 ESRA EROL'DA - ATV

01-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler