Çukur dizisi Azer Kurtuluş (Atakan Arslan) kimdir?

Çukur dizisi Azer Kurtuluş (Atakan Arslan) kimdir?
Çukur dizisine yeni bir isim daha katıldı. Atakan Arslan diziye Azer Kurtuluş karakteriyle dahil olacak. Çukur dizisi Azer Kurtuluş (Atakan Arslan) kimdir?

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Öner Erkan ve Perihan Savaş gibi isimlerinde rol aldığı Çukur dizisine yeni bir isim katıldı. Atakan Arslan bundan böyle Show TV'nin en çok izlenen dizisi Çukur'da rol alacak. Survivor 2016'yla birlikte ekranlarda görmeye başladığımız Atakan Arslan, Çukur dizisinde Azer Kurtuluş karakterini canlandırmaya başladı. 

Çukur dizisinin yeni karakteri Azer Kurtuluş olacak. Avatar Atakan olarak bilinen Atakan Arslan dizide Azer Kurtuluş karakterini canlandıracak. Azer Kurtuluş diziye İstanbul'un sefiri olarak katılacak. Vartolu'nun kardeşi Savaş'ı öldürmesinin ardından sahneye çıkan Azer Kurtuluş, Vartolu ile büyük bir hesaplaşmanın içerisine girecek!

Çukur dizisi Azer Kurtuluş (Atakan Arslan) kimdir?

Çağlar Atakan Arslan ya da bilinen adıyla Avatar Atakan, 7 Ağustos 1989 tarihinde Sivas'ta dünyaya gözlerini açtı. Okul yıllarında oldukça sportif olan Atakan Arslan, futbol ve basketbol gibi sporlarla ilgilendi. 16 yaşında vücut geliştirmeye başladı. 17 yaşına geldiğinde dövüş sporlarına ilgisi başladı. Parkur rekoru kırarak Beden Eğitimi Yüksek Okulu'na girmeyi başardı. 2008 yılından bu yana kick boks ve Muay Thai milli takımlarında yer almakta. 

2011 yılında Özbekistan'da Özbek rakibini nakavt ederek IFMA Muay Thai dünya şampiyonluğunu kazanma başarısı gösterdi. 

Sporculuğunun yanı sıra televizyon sektöründe de yer alıyor. Atakan Arslan, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde figüra olarak rol aldı. 2015 yılında ise TRT 1'de yayınlanan Son Çıkış dizisinde küçük bir rolde yer aldı. Asıl patlamasını ise Survivor programıyla birlikte yaptı. 2016 yılında yarışmaya katılan Atakan Arslan, çok iyi bir performans sergileyerek yarışmanın şampiyonu oldu. 

Survivor yarışmasından sonra tanınırlığı artan Atakan Arslan, 2017 yılında Star TV'de yayınlanan Söz dizisinde rol aldı. İlk kez önemli bir rolde yer alan Atakan, dizide Zafer Yalman (Geveze) karakterini canlandırdı.

Çukur dizisi konusu

Çukur dizisi İstanbul'un suç oranı en yüksek mahallelerinden biri olan Çukur'da geçmektedir. Koçovalı ailesi mahallede büyük saygı görmektedir. Pek çok suça karışan bu aile, suçun bile bazı sınırlar içerisinde işlenebileceğini düşünür. Mahalle içerisinde uyuşturucu satılması onlar için kabul edilemezdir. Mahallelerine uyuşturucu uyuşturucu sokmak isteyen her kim olursa karşılarında olacaklardır. Mahallelerini savunmak için ellerinden ne geliyorsa onu yapacaklardır.

30-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler