La Casa De Papel 3. Sezon Nasıl İzlenir?

La Casa De Papel 3. Sezon Nasıl İzlenir?
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve seyirciler arasında adeta bir efsaneye dönüşen Netflix'in en çok seyredilen dizisi La Case De Papel nasıl seyredilir? İşte cavabı!

Bazı yapımlar var ki sadece yayınlandığı ülkede değil tüm dünyada milyonlarca izleyiciye ulaşıyor ve adeta tüm dünya da fırtınalar estiriyor. Bu dizilerin özgün hikayesi ve senaryosu ilk başta dikkat çeken unsur oluyor. Tabi bir de bu senaryo güzel işlenince dünya genelinde dizi bir anda milyonlara ulaşabiliyor. Daha öncelerde de gördüğümüz bu tür dizilere bugünler de başka bir yapım daha eklendi. Ancak bu yapım diğer dizilerin aksine bir tv kalanlında değil internet platformunda yayınlanıyor. Böyle olunca da diziyi seyredebilmek için takipçilerin mecburen yayın yapan internet platformuna üye olmaları gerekiyor. Bahsettiğimiz dizi de böyle bir platform olan ve tüm dünya da adeta çığ gibi büyüyen Netflix’te yayınlanan ve bir anda tüm dünyayı etkisi altına alan ve adeta takipçilerini ekrana kilitleyen La Case De Papel dizisi. Dizinin üçüncü sezonu Netflix’te yayınlanmaya başlayınca takipçiler diziyi nerede ve nasıl seyredeceklerini araştırmaya başladılar. Canlıtv izle takipçileri için La Case De Papel dizisinin nerede izleneceğini araştırdık.

La Case De Papel Nerede İzlenir?

Tüm dünyada milyonlarca izleyicinin merakla beklediği La Case De Papel dizisinin yeni sezonu için merakla bekleyen takipçilerin heyecanı sonunda sona erdi. Dizinin üçüncü sezonunun ilk bölümü 19 Temmuz tarihinde yayınlandı. Böylece dizinin ne zaman yayınlanacağı sorusu cevap bulmuş ve merakla diziyi bekleyen takipçiler dizinin üçüncü sezonuna kavuşmuşlardı. Ancak şimdilerde de başka bir soru tüm takipçilerin gündemini meşgul etmeye başladı. Tüm dünyada adeta fırtınalar estiren ve ilk iki sezonu yayınlanan ve üçüncü sezonu başlayan dizinin nerede seyredilebileceğini araştıran seyirciler internette bunun cevabını aramaya başladılar. Bilindiği gibi La Case De Papel Dizisi’nin yayın hakları bir internet platformu olan Netflix’te bulunuyor. Dolayısıyla bu diziyi seyretmek isteyen seyircilerin Netflix’e abone olmaları gerekiyor.

La Case De Papel’in Konusu Ne?

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve adeta bir virüs gibi yayılan Netflix’in efsane dizilerinden La Sace De Papel’in konusu oldukça özgün. Profesör olarak bilinen bir suç dehası tarihin en büyük hırsızlığını yapmayı planlar. Profesörün amacı İspanya Kraliyet darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip beş aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygun planını kusursuz bir hale getirirler. Soygun için her şey hazır olunca 8 soyguncu yanlarına rehineleri de alarak kendilerini darphaneye kilitlerler. Ancak soyguncuların hiç beklemediği olaylar gerçekleşecektir.

22-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar