La Casa De Papel'in 4. sezonu ne zaman başlayacak?

La Casa De Papel'in 4. sezonu ne zaman başlayacak?
Yayınlandığı günden beri Türkiye’de izlenme rekorları kıran La Casa De Papel'in yeni sezon yayın tarihi merak konusu oldu.

Sadece ülkemizde değil Dünya’da da fenomen olan dizi La Casa De Papel 3. Sezonu geride bıraktı. Yayınlandığı günden beri Türkiye’de izlenme rekorları kıran La Casa De Papel'in yeni sezon yayın tarihi merak konusu oldu. Üç sezonu tamamlayıp sezon finali yapan La Case De Papel'in 4. Sezonu ne zaman yayınlanacak, dedik ve İspanyol yapımı bu diziyi mercek altına aldık. Şimdi detaylar

La Casa De Papel'in 4. sezonu ne zaman başlayacak?

Tarihin en büyük ve en heyecanlı soygununu konu edinen La Casa de Papel’in 4. Sezonunun başlamasına günler kaldı. Geri sayımın sürdüğü dizi Dünya çapında milyonlarca izleyiciyi tam 3 sezondur peşinden sürüklüyor.

Görüşlerine başvurduğumuz La Casa de Papel yönetmeni Jesús Colmenar, dizinin bitmediğini, 4. sezonunun olacağını deklare etti. Darphane soygununun ardından yeni hayatlarına başlayan soygun çetesi, geçen sezon heyecan verici yeni bir organizasyon için bir araya gelmişti. Yönetmen Jesus Colmenar dizinin 4. Sezonda da farklı bir aksiyonla devam edeceğini ancak başlangıç için kesin tarihin henüz belli olmadığını vurguladı. 4. Sezonu için henüz resmi bir açıklama yapılmayan La Casa De Papel’in geçen sezonda 3. Sezonu 1 yıllık bir aradan sonra tekrar kaldığı yerden devam etmişti. 4. sezon çalışmalarının hız kesmeden süren dizinin önümüzdeki sezon yayın tarihine ilişkin bilgiler netleştikçe, canlitv platformunda sizler için paylaşacağız.

La Casa De Papel dizisinin konusu nedir?

Çevresi tarafından Profesör olarak adlandırılan organize suç dehası, mesleği adına son noktayı koymak ister. Kafasındaki proje, tarihin en büyük soygununu yapmaktır. Planın ana unsuru İspanya Kraliyet Darphanesine girip talan etmektir. Acaba başarabilecek midir bu planı? Bunun için kolları sıvayan Profesör, kendi işlerinde uzman olan 8 suçluyu bir araya toplar ve dünyanın en hırsız çetesini kurar. Acelesi de yoktur zaten. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecine tabi tutulur. Eğitimden başarıyla geçen ekipte işler kesinlikle şansa bırakılmamaktadır. Öyle ki tepeden tırnağa her ihtimal hesaba katılmış ve kusursuz bir plan hazırlanmıştır. Artık soygun mevsimi gelip çatmış, her şey hazırdır. Planın tam başarıya ulaşması için kendilerine rehineler de lazımdır. Rehine bulmak zor olmaz. Ekibi oluşturan 8 kişilik çete, rehineleri yanlarına alarak harekete geçerler. Kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitleyerek kusursuz planı uygulamaya başlarlar. Lakin evdeki hesap çarşıya uymamış, hiç hesaba katmadıkları olaylar peş peşe gelmeye başlamıştır. Bakalım Profesör kendisine takılan bu lakaba uygun hareket ederek sorunu çözebilecek midir? 8 kişilik organize suç şebekesi büyük soygunu gerçekleştirebilecek midir? Seyredip göreceğiz. Keyifli seyirciler.

18-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar