Leke dizisi ne zaman final yapacak?

Leke dizisi ne zaman final yapacak?
Yeni dizi Leke ne zaman final yapacak? Leke dizisi kaç bölüm sürecek? Yaz sezonunun iddialı dizisi Leke'nin final tarihi belli oldu mu?

Kanal D'nin yaz sezonu için ekranlara getirdiği Leke dizisi ilk bölümü ile izleyenleri mest etti. Yayınlandığı günden bu yana dizinin tam 4 kere tekrarı yayınlandı. İlk bölümünü kaçıran izleyiciler yayınlanan tekrar bölümleri ile diziyi keşfetme fırsatı buldu. Bakalım yaz sezonunun iddialı dizisi Leke kaç bölüm sürecek? Leke dizisi ne zaman final yapacak? Leke'nin final tarihi belli oldu mu?

Leke dizisi ne zaman final yapacak?

Burak Sevinç ile Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Leke dizisi bir çok film eleştirmeni tarafından da beğenildi. Dizinin başrol oyuncusu Burak Sevinç, bu dizideki rolü için Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisindeki Fethi karakterinden ayrıldı. Söz dizisindeki rolü ile hem izleyiciler hemde ekip arkadaşları tarafından sevilen oyuncu Burak Sevinç'e destek mesajları yağdı. Film eleştirmenleri tarafından beğenilen dizi yayınlanan ilk bölümü beklenen ilgiyi göremedi. Leke dizisi ilk bölümü ile reytinglerde 3.68 puan elde ederken, 10. sıraya yerleşti. Dizi beklenilen reytingi alamasa da hem oyuncu hemde şarkıları ile gündeme oturdu.  Tims B Yapım tarafından yapılan dizinin en az 20 bölüm devam edeceği konuşulanlar arasında. Bakalım dizi kaç bölüm sürecek?

Kanal D Leke 2. Bölümde Neler Olacak?

Bildiğiniz gibi ilk bölümde Yasemin arkadaşı Şirin yüzünden hapishaneye düşmüştü. Durumdan haberdar olan Serpil ve Birkan hemen yeni plan yaparlar. Bu plan işlerse Yasemin’i kendileri için çalıştıracaklardır. Birkan’ın Yasemin ile ilgili düşünceleri çok farklıdır. Onu serbest bırakacaktır. Yasemin ise ne olduğunu anlayamaz. Bu durumda hayat onu Cem ile karşılaştıracaktır. Cem beklenmedik bir anda Yasemin’i görür.

Cem’in iş hayatında ise işler karışıktır. Mehmet, Cem’in bütün yetkilerini elinden alma derdindedir. Sadece yetki peşinde de değildir geniş çerçevede amacı Cem’i saf dışı bırakıp onun koltuğuna oturmaktır. Fakat Cem bunları düşünecek durumda değildir. O da Yasemin gibi kardeşini koruma derdindedir. Arda’yı geri dönmeye ikna etmek için çok çaba sarf eder. Leke dizisi bakalım ikinci bölümü ile reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşecek. İlk bölümde alamayan yükselişi ikinci bölümünde alacak mı?

 

23-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler