Leyla Bilginel afet bölgesine gelen yardımlara isyan etti!

Leyla Bilginel afet bölgesine gelen yardımlara isyan etti!
Leyla Bilginel afet bölgesine gelen yardımlara isyan etti! Afet bölgesine gelen saçma yardımlar. Afet bölgesine gönderilen yardımlar.

Leyla Bilginel afet bölgesine gelen yardımlara isyan etti! Afet bölgesine gelen saçma yardımlar. Afet bölgesine gönderilen yardımlar. Oyuncu Leyla Bilginel, orman yangınları ile mücadelede.  Leyla Bilginel yardım gönderenlere isyan etti. Leyla Bilginel afetzedelere gönderilen yardımlara ateş püskürdü. Afetzedelere gönderilen kullanılmayacak yardımlar.

Ülkenin bir çok noktasnda çıkan ve hala devam eden orman yangınlarında birden fazla ünlü yardım için kolları sıvadı. Bu isimler arasında yer alan Leyla Bilginel, afetzedelere gönderilen yardımların dağıtımı için afet bölgesine gitti. Ancak gönderilen yardımlarınbir kısmını gören oyuncu, adeta ateş püskürdü.

Sosyal medya hesabında çöp niteliğinde olan yardımların görüntüsünü paylaşan Leyla Bilginel, 'Çul çaput bunlar' diyerek tepkisini gösterdi. Yaptığı paylaşımda 'Yardımın da bir düzgünü vardır yani.Evinizin çulunu çaputunu bir daha hiç bir yardıma, hiç bir afete bu şekilde göndermeyeceksin. Kendinizin yatmadığı... Bari yüzlerini temizleyip yollasaydınız. Ev de çul çaput ne varsa göndermek değildir arkadaşım. Bunlar nedir ya, bunda kim yatar Allah aşkına! Şimdi bu çöple uğraşıyorlar bir de! Neyi nasıl toplayıp atacaklarını şaşırmış durumdalar' sözlerini kullanan Leyla Bilginel, paylaşımlarına devam etti.

Sık sık sosya medya hesabında paylaşım yaparak takipçilerine durumu anlatan ünlü oyuncu, 'Bazı fenomen arkadaşlar güzel güzel kolilerle, derli toplu sıfır, güzel eşyalarını yaptı ama bir çoğu da yardım yaptık havasıyla yardım yapılmaz. Kimin nasıl yardım yaptığını burada o kadar güzel gördüm ki. Kutu kutu, koli koli, pırıl pırıl gelen yardımlar var, bir de bu şekilde... Bu nedir Allah aşkına!Bunların içinden jartiyerler mi çıkmıyor, topuklu ayakkabılar mı, gelinlikler mi... Bu nasıl bir şey! Kullanılmış iç çamaşırı mı.. Ya böyle bir şey olamaz ya!' sözlerini ekledi.

Leyla Bilginel kimdir?

 21 Aralık 1977 yılında dünyaya gelen Leyla Bilginel, Ankara doğumludur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi'nde tamamlayan Leyla Bilginel, aldığı oyunculuk eğitiminin ardından oyunculuğa adım atmıştır. Aynalı Tahir, Nisan Yağmuru, Seni Yaşatacağım, Savcının Karısı, Kördüğüm, Kılıç Günü, Emret Komutanım, Yeşil Işık, Gurbet Yolcuları gibi oldukça başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

06-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar