Arda Kural'dan çarpıcı açıklamalar: Beni ezip dışlamaya çalıştılar

Arda Kural'dan çarpıcı açıklamalar: Beni ezip dışlamaya çalıştılar
Ünlü oyuncu Arda Kural son günlerdeki değişimiyle gündemdeydi. Eski haline geri dönen Arda Kural'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Arda Kural neden piyasaya küstü?

Ekranın sevilen oyuncularından biri olan Arda Kural yaşadığı zor günler nedeniyle uzun süre oyunculuktan uzak kalmıştı. Arda Kural paylaştığı yeni fotoğrafıyla yeniden gündeme geldi. Kural'ın fotoğrafında kilo verdiği ve eski yakışıklı günlerine döndüğü görüldü. Psikolojik sorunlar yaşayan Arda Kural'ın son hali ise hayranlarını sevindirdi. Arda Kural'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlardan saç ektirdiği de ortaya çıktı. Arda Kural 2 ayda 14 kilo vermiş ve saç ektirmişti. Tiktok paylaşımları da yapmaya başlayan Arda Kural katıldığı 2. Sayfa programında ise çarpıcı açıklamalar yaptı.

Arda Kural: Sarp Levendoğlu üzerimde baskı kurmaya çalıştı

Ünlü oyuncu Arda Kural Kral Tv'de VJ olarak başlayan kariyerini oyunculukla devam ettşrmişti. 2000'li yılların başında ekrana gelen dizillerin yakışıklı oyuncusu olan Arda Kural, 2005- 2008 yılları arasında yayınlanan Emret Komutanım dizisinin kadrosundaydı. Sarp Levendoğlu'nun da yer aldığı Emret Komutanım dizisi de dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu. Arda Turan o dönemlere ait açıklamalarda bulundu. Yapımcının da yeğeni olan oyuncu Sarp Levendoğlu ile anlaşmazlık yaşadığını belirten Kural, "Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı. Sarp bana göre biraz aykırı bir tip. Çok rahat davranan biri. Kişisel sınırları ihlal etmemek gerekiyor. Bana karşı sınırlarımı ihlal edecek şekilde konuşmaya başladı. Beni ezmeye çalışıyormuş gibiydi. Üzerimde baskı kurmaya çalıştı. Ben de keskin çizgiler koyunca o da yapımcının yeğeniydi. Beni bilerek yalnız bıraktılar" ifadelerini kullandı.

Arda Kural TikTok'ta

"Emret Komutanım setinde rol arkadaşlarım beni bilerek dışladı" diyen Arda Kural,"Bir çekememezlik oldu herhalde. Beni ezip dışlamaya çalıştılar. Psikolojik olarak kırılma noktam orasıydı. Yalnız bırakılınca insan üzülüyor. Sette rol çalmaya başladılar. Öfke bozukluğu yaşayınca psikoz tanısı ile 20 gün hastanede tedavi gördüm. Özgüvenim zedelendi. Zor günlerin ardından senaryo yazmaya başladım. TikTok’ta 1,5 milyon izlendi. Keyfim yerinde. Savaşı kazandım" şeklinde konuştu. Artık yaşananların geride kaldığını belirten Arda Kural özel hayatı ile ilgili de konuştu. Hayatında kimse olmadığını söyleyen Kural, hayatına girecek kişinin bencil olmamasına dikkat ettiğini belirtti.

23-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar